аеробика

Тенис клуб "Малееви"

arts_blue_line екипировка за аеробика
представяне grey_line

В началото на 2005г. на бул. Никола Вапцаров в квартал Лозенец, непосредствено до София ленд, отваря врати Тенис клуб Малееви. Той е създаден и е собственост на известната спортна фамилия, донесла най-големите тенис успехи на България, сестрите Мануела, Катерина и Магдалена Малееви и майка им Юлия Берберян.

Клубът е разположен на площ от 14 декара. Самата сграда е 2 905 кв.м. Най-голямото достойнство на Клуба е специализираната тенис зала. Тя предлага четири корта, покрити със специална настилка - гранулат.
Комплексът предоставя на клиентите си и шест открити корта с червена настилка (шамот ). Големият брой открити и закрити кортове дават възможност на любителите на тениса да играят целогодишно. Три от откритите кортове позволяват игра вечер на осветление, подобно на това на US Open.

Кортовете са проектирани с възможност за провеждане на международни състезания. Два от откритите корта разполагат с постоянни трибуни за публика, предвидена е възможност за изграждане на временни трибуни.

Тенис школа под ръководството на главния треньор Юлия Берберян треньорите Мартин Пенев,Руслан Начков, Ивайло Кичев, Ива Гигова, Иван Маринков се грижат за малките таланти, независимо дали искат да направят кариера в един от най-популярните спортове в света или просто да се забавляват.

В Тенис клуба не са забравени и любителите на скуоша, които имат на разположение зала, изградена с три игрални специализирани панела (един челен и два странични). Залата е оборудвана със задна стена от стъкло, която позволява на гостите на Клуба да гледат мачовете от редовните вътрешни турнири на Клуба от трибуни.

Просторната фитнес зала на Клуба е разположена на 400 кв. м. и е оборудвана с най-модерните уреди.

В клуб „Малееви“ бойните изкуства са застъпени с бокс, кикбокс и капоейра.
В специалната спортна зала, на голяма популярност се радват и заниманията по йога, тае-бо,аеробика и бели денс.

Комплексът разполага със SPA център, който гарантира идеална релаксация след физическите натоварвания. Оборудван е със сауна, джакузи, парна баня и предлага възстановяващи масажи.

Амбицията на Малееви е да създадат удобно и приятно място за хора от всички възрасти, за цялото семейство. Дори малките деца имат своето място в Клуба с игрална площадка.

По пътя към просторните и чисти съблекални ви посреща специализиран спортен магазин, зареждан от най-добрите спортни марки. Тук можете да оставите тенис ракетата си за наплитане, да получите професионален съвет при закупуване на професионална екипировка.

Клубът работи всеки ден от 7 до 22ч.. Всички основни съоръжения на тенис клуба са достъпни за хора с увреждания чрез подходящи рампи.

Тенис школа Малееви e основана от Юлия Берберян през 1998г . Тя заедно с треньорите Мартин Пенев, Георги Крънчев, Ивайло Кичев , Руслан Начков,Ива Гигова, Иван Маринков, Драгомир Такев се грижат за малките таланти, независимо дали искат да направят кариера в един от най-популярните спортове в света или просто да се забавляват.

Тенис Школа:
Предлагаме групови уроци за всички нива и възрасти, от начинаещи до професионалисти.

Групови занимания:
В специалната спортна зала на голяма популярност се радват и заниманията по йога,каланетика, тае бо,джаз балет, фитбол, бели денс. В тенис клуб „Малееви“ на почит са и бойните спортове. Желаещите да се запишат на курсове ще бъдат посрещнати от професионални инструктори.

Уроци:

  • КЬОКУТЕН
  • CHILL OUT YOGA
  • BELLY DANCE
  • FITBALL
  • КАПОЕЙРА
  • СТРЕЧИНГ
  • СТЕП АЕРОБИКА
  • КОМБИНИРАНА АЕРОБИКА
  • АЕРО TAE БO
  • БОКС И КИКБОКС - Спортът се практикува от деца над 10 години, както и от възрастни!

Други школи по аеробика в София

 
ФитКидс

Ние знаем, че вие се стремите да дадете на децата си най-добрата основа за успех, ...още

 
Център "Lion Sport"

Спортният център предлага разнообразни спортни и танцови занимания за всяка възраст и вкус, за ...още

 
Спортен център Триада

СПОРТЕН ЦЕНТЪР ТРИАДА предлага аеробни часове: Пилатес, Йога, Зумба, Народни танци, Салса, МТВ ...още

 
Детско танцово студио "Пумпал"

Детско танцово студио "Пумпал" е място за танци, спорт и игри. Децата танцуват на ...още

 
Фитнес център Dynamic

DYNAMIC sport place е място със стил, съчетаващо в себе си фитнес и кардио-зали, оборудвани с ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft