тенис кортове

Тенис клуб "Бриз"

arts_blue_line
представяне grey_line
ТЕНИС БАЗА "ЦЕНТЪРА"
Тенис базата се намира в самия център на града. Близостта й до жп гарата, автогарата и морската гара, както и многото хотели в близост до нея , допринасят за това, тя да бъде предпочитана от многото туристи, които посещават града ни през лятото.

Тя е всъщност и мястото, където се е родил тенисът в Бургас. На него през пролетта на 1922 г. е построен и първият корт в града ни. След десетилетия, през които площадката е използвана за различни цели и спортове, през 1996 г. благодарение на Тенис клуб "Бриз", тя отново се превърна в място, където всеки любител на малката топка, може да практикува любимият си спорт.

Базата разполага с 2 червени корта с осветление и корт за мини-тенис, което я прави подходяща за игра и в по-късните часове, особено през лятото. Централният корт разполага с над 200 седящи места и размери около самото игрище, които отговарят на изискванията за провеждане на турнири от най-висок ранг. Базата разполага с битова сграда включваща съблекални и душове. След приключване на играта клубът предлага безалкохолни и тонизиращи напитки, кафе, чай и др., така че всеки, който желае, да може да възстанови своите сили и енергия и да общува в приятна атмосфера със своите приятели и партньори.

ТЕНИС БАЗА "КОЛЕЖ ПО ТУРИЗЪМ"

Тенис базата при колежа по Туризъм се състои от 2 червени / клей / корта, на които предстои да се постави осветление, така че те да се ползват от всички желаещи и във вечерните часове на деня. Освен тях има още корт за мини - тенис и тренировъчна стена. Всичко това наред с близостта й до стария плаж на Бургас я прави предпочитано място не само за студентите, но и за многобройните туристи посещаващи града ни през летния сезон.

ТЕНИС БАЗА "ПРОЕКТАНТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ"

Тенис базата се намира в ж.к. "Братя Миладинови" и разполага с два асфалтови корта с осветление. Тя е предпочитано място за тези, които обичат играта на по-бърза настилка. Базата е едно от малкото места в града, където през зимният период може да се практикува тенис спорта.

ТЕНИС БАЗА "ТЕНИС ЗАЛА"

Тенис залата разполага с един корт. Настилката е бърза - изкуствена (килим). Размерите около игралното поле позволяват игра, както на единично, така и на двойки. Тя се намира на ул. "Одрин" срещу входа на бившето военно поделение в посока кв.Лозово.

ТЕНИС БАЗИ:

ЦЕНТЪРА: 0897 888 255
КОЛЕЖ ПО ТУРИЗЪМ: 0894 443574
ПРОЕКТ. ОРГАНИЗАЦИЯ: 0898 960 314

Други тенис кортове в Бургас

 
Здравен и Спортен Център "Аякс"

СПОРТЪТ Е НАЙ-ЧИСТИЯ ДОПИНГ! Днес фитнесът не е краткотрайно увлечение или ...още

 
Тенис Клуб "Приморец"

Тенис - база, условия за ползване на корт Към настоящия момент Тенис клуб ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft