бойни изкуства

Таекуондо Фитнес

arts_blue_line екипировка за бойни изкуства
представяне grey_line

ВАШИЯТ СТРЕМЕЖ Е НАШАТА МОТИВАЦИЯ, ЗАЩОТО ВАШАТА ЦЕЛ Е НАША ГРИЖА !

Ние от "Таекуондо Фитнес" искахме да създадем клуб, в който клиентите ни се чувстват удобно и получават повече, отколкото очакват. 
Създадохме клуб, в който едни от най-добрите специалисти в страната се грижат за вашата тренировка.
Искаме в нашия клуб всички да могат да тренират в удобно за тях време. 
Създадохме програми, в които всеки да намира това, от което има нужда, независимо дали е възрастен, дете, тийнейджър или семейство.
“Таекуондо Фитнес” е клуб, в който нашите познания, умения и опит ви помагат да укрепите тялото и духа си, чрез забележителното изкуство Таекуондо.

Програми:

  • Деца

Родителите се надяват да дадат най-добрата възможност на техните деца за един щастлив, здравословен и изпълнен с успехи живот.
В съществуващото многообразие от дейности, не искаме децата ни да изпуснат дадена възможност или да опитат нещо ново. 
Много родители забелязват значително подобряване по отношение на училищната дейност на техните деца, заради самодисциплината и концентрацията, които те  научават в часовете по Таекуондо.

  • Възрастни

Таекуондо е за хора от всички възрасти, от 3 до 70 години и нагоре. Деца на възраст 3 години започват занимания по Таекуондо и имат преднина при научаването на може би животоспасяващи умения.
Хората от различни възрасти могат да се наслаждават на различни ползи на Таекуондо: например децата придобиват чувство за дисциплина и уважение по отношение на родителите заедно с техники от Таекуондо. 
Всеки ученик напредва с неговата или нейната скорост, според личното усилие и времето прекарано в тренировка. Ученикът се състезава само срещу себе си.
Ние обучаваме учениците си според техните възможности. Като ученик на вас се гледа като на индивидуалност и никога не сте сравняван с някой друг. Нашите треньори ще дадат всичко от себе си, за да ви помогнат да реализирате потенциала си. От вас се изисква само желание да опитате.

  • Таекуондо Фитнес

Таекуондо Фитнес съчетава по изключително балансиран, приятен и практичен начин техниките на източното бойно изкуство с европейски упражнения за гъвкавост,  сила и координация. Специфичните движенията в Таекуондо Фитнес по своята същност са техники с крака и ръце, заимствани от олимпийското Таекуондо. 
Тренировъчните програми са базирани на възрастта, уменията, пола и целите на участниците в заниманията. Натоварванията са изключително премерени и съобразени с възможностите на всеки трениращ – начинаещ или напреднал. А всеки желаещ има право на избор – да тренира индивидуално или групово.

Треньори: 

  • Димитър Аврамов
  • Георги Кечев

Други школи по бойни изкуства в София

 
Fight & Flow

Зала за бойни изкуства и танци в кв. Витоша. Провеждаме тренировки по айкидо, капоейра, самба ...още

 
Детски клуб към Ориндж Фитнес "Оранжево детство"

Детският фитнес помага децата да израстват здрави, умни и красиви. Клубът е предназначен за ...още

 
Спортен клуб "Ояма Скорпио"

Спортен клуб “Ояма Скорпио” – лицензиран клуб, вече и в нова зала за бойни ...още

 
Айкидо Клуб Изгрев

Айкидо Клуб Изгрев организира тренировки за деца между 6-14 години. Тренировките се провеждат ...още

 
Capoeira CDO Bulgaria

Група Cordão de Ouro България е част от най-популярната асоциация по капоейра в световен ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft