бойни изкуства

Таекуондо клуб Мишън

arts_blue_line екипировка за бойни изкуства
представяне grey_line

Специализирана група за деца от 4-10 години. Групата е предназначена за деца от 4 до 10 годишна възраст, които никога не са се занимавали с корейския боен спорт или сега правят първите си стъпки в него.

Групата с треньор Любомир Янчев, инструктор по таекуондо, I дан (черен колан). Развитието на тази група за начинаещи е унвенчано с успех, защото в нея има много постъпили деца, които с интерес се включват в заниманията по таекуондо. Тренировките са съобразени с възрастта и пола на децата, както и тяхната възможност за физическо натоварване. Там те усвояват освен умения по таекуондо WTF, така и едни от най-важните уроци в живота си, които са продиктувани от основната етикеция на корейския спорт. Тренировките по таекуондо са изграждащи както за физиката на децата, техните концентрация и гъвкавост, така и за сформирането на характер, изграден върху основата на дисциплината. Децата,
които тренират в групата са старателни и дават всичко от себе си, за да постигнат успех в развитието си като таекуондисти. Много от тях са поканили техни приятели и познати да тренират заедно и по този начин правят тренировките още по-забавни и ползотворни. Ние като клуб вярваме в техните способности и умения и сме амбицирани да дадем всичко от себе си, за да ги подготвим за по-нататъчното им развитие в групата за напреднали, а след нея за хоризонтите, които олимпийският спорт ще открие пред тях.

Тренировките по таекуондо са изграждащи както за физиката на децата, техните концентрация и гъвкавост, така и за сформирането на характер, изграден върху основата на дисциплината.

График на тренирвките:
ПОНЕДЕЛНИК, СРЯДА, ПЕТЪК от 17:15-18:45, 40 СОУ Луи Пастьор

Други школи по бойни изкуства в София

 
Fight & Flow

Зала за бойни изкуства и танци в кв. Витоша. Провеждаме тренировки по айкидо, капоейра, самба ...още

 
Детски клуб към Ориндж Фитнес "Оранжево детство"

Детският фитнес помага децата да израстват здрави, умни и красиви. Клубът е предназначен за ...още

 
Спортен клуб "Ояма Скорпио"

Спортен клуб “Ояма Скорпио” – лицензиран клуб, вече и в нова зала за бойни ...още

 
Айкидо Клуб Изгрев

Айкидо Клуб Изгрев организира тренировки за деца между 6-14 години. Тренировките се провеждат ...още

 
Capoeira CDO Bulgaria

Група Cordão de Ouro България е част от най-популярната асоциация по капоейра в световен ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft