конни бази

Спортна база „Тракиец”

arts_blue_line
представяне grey_line

Нов, модерно изграден комплекс, ориентиран към професионалистите и любителите на конния спорт.

Конната база е построена върху 14,3 дка площ покрай река Тикла, разполага с още 130 декара пасища, падоци и ливади.

Съоръженията в базата отговарят на най-добрите европейски стандарти заради иновативните материали и технология на водещата немска фирма Pro Equus.

В просторната и светла конюшня има 36 бокса с еластична настилка, която създава комфорт и предпазва конете  от нараняване. Предлагаме и услугата  „Пансион за коне”, като собствениците им могат да разчитат на професионалните грижи на опитни гледачи и ветеринарен лекар.

Освен открития манеж с размери 45 х 72 метра, комплексът включва и закрит манеж 25 х 40 метра и тренировъчен плац 50 х 30 м.

Помислено е и за удобството на зрителите на състезанията, трибуните на комплекса имат повече от 300 седящи места.

Хотел, ресторант, фитнес и релакс център са безспорните предимства на комплекс „Тракиец” в сравнение със сродни центрове в страната. Те, заедно със специализираните съоръжения, гарантират перфектни условия за професионална подготовка на състезатели по конен спорт, за почивка и възстановяване.

Спортна база „Тракиец” дава своето гостоприемство и на любителите на конния спорт – деца и възрастни. В „Училището за езда”, може да вземете първите си уроци или да развиете уменията си под ръководството на опитни  инструктори. Организират се летни детски и младежки лагери, където успешно се съчетаят спорта и отдиха.

Предстоящо е проектирането  и изграждането на трасе за крос и свободна езда в полето, което ще допълни сега действащите съоръжения.

Други конни бази в Пловдив

 
Конна База "Стела"

Ако Вие сте любители на истинската и автентична природа, на конната езда и конния туризъм, то ...още

 
Клуб по конен спорт "Аркан"

Екипът на Аркан се състои от хора у важаващи Традициите, Коня и Природат a. Н е ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft