фитнес центрове

Спортен Център "Джим Палас"

arts_blue_line
представяне grey_line

Gym Palace Wellness Studio е първият и най-голям по рода си спортен център от типа "Wellness" във Варна. Отваря врати през 2005 година, с уникална база, разположена на площ от 800 кв.м., и екип от млади и силно мотивирани хора, които успяват да превърнат центъра в най-атрактивната дестинация, както за спорт и релакс, така и за социални контакти в града.

Gym Palace Wellness Studio разполага с фитнес зала, оборудвана с уреди от серията Selection Line и Isotonic Line на лидер номер едно в Европа за фитнес оборудване TECHNOGYM. Залата разполага с богата селекция от кардио уреди, пълна гама от високотехнологични фитнес уреди и свободни тежести.

Атмосферата в залата е уникална, хора от различни социални групи, на различна възраст, намират общи интереси и споделят времето си заедно. Инструкторите на GymPalace са момчета с опит, а и носят настроение на клиентите, което прави престоят Ви пълноценен.

Центърът разполага още с масажно студио, където успешно може да се преборите с целулита или да избягате от стреса. За по-капризните клиенти сме осигурили и комфортна сауна, както и парна баня, където може да релаксирате в добра компания.

Залата, където се провеждат заниманията по Тае-БО, Йога, Шейпинг, Боди Уорк, Бокс и Пилатес разполага с капацитет 35 човека, уникална озвучителна система и квалифицирани инструктори.

Други фитнес центрове в Варна

 
Спортен Комплекс Атлас

Ако искате да се чувствате добре, да оформите красиво и стегнато тяло, да поддържате добро здраве, ...още

 
Sport Club "Pretty Woman"

Sport Club "Pretty Woman" е специализирано място за дами, където можете да поддържате ...още

 
Спортен център Dynamic

Нова локация във Варна ! Поради големия интерес, “Динамик” Фитнес Център отвори ...още

 
Дворец на културата и спорта - Варна

Зала Конгресна - спорт В спортен вариант игралното поле е с размери 50/25 метра, сцената ...още

 
Спортен Клуб "22"

Спортен клуб "22" - фитнес зала "На върха" Фитнес Тае-Бо Таекуон-До Тенис На маса ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft