футболни игрища

Спортен комплекс "Uva Nestum Sport"

arts_blue_line
представяне grey_line

Футболно игрище Uva Nestum Sport
Спортен комплекс Uva Nestum е част от ресторант-енотека и изба Uva Nesutm. Предлага модерно-оборудвано игрище за футбол на малки вратички с размер 40 х 20 метра.

Терена е положен с изкуствена тревната настилка, производство на фирмата FieldTurf Tarkett, с което се постига ефект, идентичен при игра на естествен затревен терен. Покритието на изкуствените треви позволява и тяхната устойчивост на ниски температури, а отворите на еластичната основа и дренажната система позволяват да се играе върху тях и по време на дъжд. Игрището е изцяло оградено за да предпазва зрителите, като за улеснение на играчите има отстояние 1.5 метра между тъч линията и оградата. Терена е изцяло осветен и предлага възможност и за игра през нощта.

Игрището е подходящо, както за оранизиране на турнири, така и за игра с приятели. За повече информация относно цените и заетостта на игрището, не се колебайте да се свържете с нас.

Червен тенис корт Uva Nestum Sport
Спортен комплекс Uva Nestum разполага с две игрища за тенис на корт. Кортовете са с настилка червен клей и са със стандартни размери. И двата корта разполагат с отлично осветление, което разрешава играта на кортовете и през нощта. Игрищата разполагат и с ложи за зрители.

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft