аква паркове

Спортен комплекс Funsport - Аквапарк Konza - Брезник

arts_blue_line
представяне grey_line
От сезон 2012 стартира най-новият проект Аквапарк Konza. Тук ще откриете различниводни пързалки, джакузи за 26 човека, голям басейн с дълбочина от 130 до 150см. А за малките - два детски басейна, с прилежащи атракциони, водопади и душове. Басейните са с приятна темпратура на водата, защото са снабдени със специална подгряваща система.

Комплекс Funsport ви предлага неповторими удоволствия и гарантира здравословно покачване на адреналина!
 
Комплексът е идеален за всички любители на атрактивния спорт, за семейството и за фирмения тиймбилдинг. Funsport е място за спорт, отдих и забавление.

В него ще намерите 4-колесни мотори (ATV) и UTV-та на писта с дължина 3 километра, да изминете с водач някои от определените маршрути, да поиграете с приятели или колеги на пейнтбол игрището.


Комплекс Funsport разполага със собствен водоем за спортен риболов с трофейни риби, картинг писта с голямо разнообразие от картове, блъскащи се колички и стрелба с лък, закрита игрална зала с билярдни маси, джага, дартс, въздушен хокей, ловен симулатор, тенис на маса.

Любителите на силните усещания ще намерят симулатор за яздене на родео бик. Когато се изморите и ви дойде апетита можете да отседнете в заведенията на комплекса.

Други в град Брезник

 
Спортен комплекс Funsport

Комплекс Funsport разполага с 3 километрова писта за ATV и UTV ...още

 
Сдружение "София"

Ние имаме ясно виждане как да осъществим положителна промяна в живота на децата-сираци с ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft