Спортен Клуб "Чудните скали"

arts_blue_line
лагери > летни > Варна
представяне grey_line

СПОРТЕН КЛУБ "ЧУДНИТЕ СКАЛИ" Е СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ, РЕГИСТРИРАНО ВЪВ ВАРНА 2008 г. ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ НА КЛУБА СА СЪСТЕЗАТЕЛНОТО И СКАЛНО КАТЕРЕНЕ, ПЛАНИНАРСТВО, АЛПИНИЗЪМ, СКИ, СНОУБОРД, ВОДОЛАЗНО ДЕЛО, ПАРАПЛАНЕРИЗЪМ, АЛТЕРНАТИВНИ И СПОРТОВЕ НА ОТКРИТО. СДРУЖЕНИЕТО Е ЧЛЕН НА БЪЛГАРСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПО КАТЕРЕНЕ И АЛПИНИЗЪМ.
ПРИОРИТЕТ СА ЗАНИМАНИЯТА С ДЕЦА И МЛАДЕЖИ. ДЕЙНОСТИТЕ СЕ РЪКОВОДЯТ ОТ ИНСТРУКТОРИ ПО КАТЕРЕНЕ, ПЛАНИНСКИ ВОДАЧИ, СКИ И СНОУБОРД УЧИТЕЛИ, В ПРИСЪСТВИЕТО НА МЕДИЦИНСКО ЛИЦЕ.

ОТ НОЕМВРИ 2009 Г. РАЗПОЛАГАМЕ С ИЗКУСТВЕНА СТЕНА ЗА КАТЕРЕНЕ, НА КОЯТО СЕ ПРОВЕЖДАТ СВОБОДНИ ТРЕНИРОВКИ И КУРСОВЕ ПО КАТЕРЕНЕ.

  • Стена за катерене

Стена за катерене на Спортен клуб Чудните скали, която се намира в залата на Плувния комплекс към стадион Юрий Гагарин. Стената засега е с площ 150 м2, височина 16 м и ширина 12 м като предстои надграждане.

Работно време: от понеделник до петък от 18:00 - 22:00, събота и неделя 18:00 - 21:00. Предлагат се тренировки за начинаещи, напреднали и специално тренировки за деца вторник и четвъртък от 17:00 до 19:30.
Осигурени са нужната екипировка за катерене и треньори. Освен голяма стена в залата предлагаме и детска стена за катерене, боулдър стена, тенис маса за загрявка.

Организират се съкратени и подробни курсове по скално и спортно катерене.
В комплекса може да опитате стрелба с лък и скачащи кокили.

  • Курс по спортно и скално катерене

...изживейте едно приключение сред природата

Спортен клуб "Чудните скали" организира новия си пролетен курс по спортно и скално катерене към Българската Федерация по Катерене и Алпинизъм.  Подходящ е за всички любители и начинаещи, обичащи заниманията на открито и спокойствието сред природата.

В програмата си сме предвидили часове теория и практика. Практиката ще се проведе на изкуствената стена в Плувния комплекс на стадион Юрий Гагарин и на скали. Ще имате възможност да опитате нещо различно-посещение на интересни пещери, ще нощуваме на палатки и спални чували.

Стената за катерене е едно уникално съоръжение, комбинира възможностите да се практикуват най - различни стилове на катерене при максимална безопасност и отговаря на стандартите за сигурност. На стената предоставяме възможност за разнообразни тренировъчни програми специално подбрани от професионални инструктори в зависимост от индивидуалните възможности.

Скалите, които ще посетим, са най-разнообразни и максимално обезопасени. Намират се в околностите на град Шумен, Разделна, Чудните скали, Русе, Велико Търново и много други. Ще се впуснем в истински приключения сред диви места, уникални природни и исторически забележителности.

Необходимата екипировка е осигурена от клуба. Успешно завършилите курса получават сертификат от БФКА.

Контакти: 0886 408 794 Аспарух Вълчев; chudniteskali@abv.bg

  • Най - голямата надуваема водна пързалка в света "Хипо" е вече във Варна

Заповядайте на водната пързалка да се позабавляваме заедно, тя е подходяща за всички.

Пързалката се намира на Южен плаж, до вълнолома.
Работно време: всеки ден от 9:00 до 18:00 часа

  • ЗЕЛЕНО ПРИКЛЮЧЕНСКО УЧИЛИЩЕ ВАРНА

Изживейте едно незабравимо лято в света на приключенията и осъществете мечтите си със нови забавни игри, които ние инструкторите от Спортен клуб "Чудните скали" за трета поредна година подготвяме специално за вас! Изследвайте непознати места и се насладете на красивата природа и чистия въздух!
Не пропускайте вълнуващите състезания по скално катерене или спокойното гребане с каяци, опитайте стрелбата с традиционен лък и ездата на кон, поемете предизвикателството да се разходите сред висящите ни въжени градини.

За подробности и дати следете сайта!

  • ПАЛАТКОВ ЛАГЕР

Изследователският лагер за деца се организира от СК "Чудните скали" и ще бъде разположен в района на Чудните скали и язовир Цонево.

За подробности и дати следете сайта!

  • Ски и сноуборд училище

Ски и сноуборд училище през зимната ваканция

Контакти: 0888 888 006; 0894 535 463 - Аспарух Вълчев - сноуборд инструктор

e-mail: chudniteskali@abv.bg

За подробности и дати следете сайта!

Други летни лагери в Варна

 
Палатков Лагер за деца "Изследователи" от СК "Чудните скали"

Ако все още не сте усетили тръпката да спите на палатки, да бъдете на едно красиво място и ...още

 
Приключенско лято с "Амфибия - Варна"

Лято е, време за спорт и туризъм Приключенско лято – 2015г. Цели: Да изживеем ...още

 
През Август на Пампорово с „Амфибия - Варна“

за 6 – дневен летен спортно – оздравителен лагер в комплекс  ****„ ...още

 
На планина през лятото с „Амфибия - Варна“

6-дневен летен спортно-развлекателен и образователен лагер в ****Клуб хотел “ Мурите“ ...още

 
Летен оздравителен лагер от „Амфибия - Варна“

Летен оздравителен лагер - ** х-л "Момина крепост" – природен парк ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft