ски

Спортен Клуб "Чудните скали"

arts_blue_line екипировка за ски
представяне grey_line

СПОРТЕН КЛУБ "ЧУДНИТЕ СКАЛИ" Е СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ, РЕГИСТРИРАНО ВЪВ ВАРНА 2008 г. ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ НА КЛУБА СА СЪСТЕЗАТЕЛНОТО И СКАЛНО КАТЕРЕНЕ, ПЛАНИНАРСТВО, АЛПИНИЗЪМ, СКИ, СНОУБОРД, ВОДОЛАЗНО ДЕЛО, ПАРАПЛАНЕРИЗЪМ, АЛТЕРНАТИВНИ И СПОРТОВЕ НА ОТКРИТО. СДРУЖЕНИЕТО Е ЧЛЕН НА БЪЛГАРСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПО КАТЕРЕНЕ И АЛПИНИЗЪМ.
ПРИОРИТЕТ СА ЗАНИМАНИЯТА С ДЕЦА И МЛАДЕЖИ. ДЕЙНОСТИТЕ СЕ РЪКОВОДЯТ ОТ ИНСТРУКТОРИ ПО КАТЕРЕНЕ, ПЛАНИНСКИ ВОДАЧИ, СКИ И СНОУБОРД УЧИТЕЛИ, В ПРИСЪСТВИЕТО НА МЕДИЦИНСКО ЛИЦЕ.

ОТ НОЕМВРИ 2009 Г. РАЗПОЛАГАМЕ С ИЗКУСТВЕНА СТЕНА ЗА КАТЕРЕНЕ, НА КОЯТО СЕ ПРОВЕЖДАТ СВОБОДНИ ТРЕНИРОВКИ И КУРСОВЕ ПО КАТЕРЕНЕ.

  • Стена за катерене

Стена за катерене на Спортен клуб Чудните скали, която се намира в залата на Плувния комплекс към стадион Юрий Гагарин. Стената засега е с площ 150 м2, височина 16 м и ширина 12 м като предстои надграждане.

Работно време: от понеделник до петък от 18:00 - 22:00, събота и неделя 18:00 - 21:00. Предлагат се тренировки за начинаещи, напреднали и специално тренировки за деца вторник и четвъртък от 17:00 до 19:30.
Осигурени са нужната екипировка за катерене и треньори. Освен голяма стена в залата предлагаме и детска стена за катерене, боулдър стена, тенис маса за загрявка.

Организират се съкратени и подробни курсове по скално и спортно катерене.
В комплекса може да опитате стрелба с лък и скачащи кокили.

  • Курс по спортно и скално катерене

...изживейте едно приключение сред природата

Спортен клуб "Чудните скали" организира новия си пролетен курс по спортно и скално катерене към Българската Федерация по Катерене и Алпинизъм.  Подходящ е за всички любители и начинаещи, обичащи заниманията на открито и спокойствието сред природата.

В програмата си сме предвидили часове теория и практика. Практиката ще се проведе на изкуствената стена в Плувния комплекс на стадион Юрий Гагарин и на скали. Ще имате възможност да опитате нещо различно-посещение на интересни пещери, ще нощуваме на палатки и спални чували.

Стената за катерене е едно уникално съоръжение, комбинира възможностите да се практикуват най - различни стилове на катерене при максимална безопасност и отговаря на стандартите за сигурност. На стената предоставяме възможност за разнообразни тренировъчни програми специално подбрани от професионални инструктори в зависимост от индивидуалните възможности.

Скалите, които ще посетим, са най-разнообразни и максимално обезопасени. Намират се в околностите на град Шумен, Разделна, Чудните скали, Русе, Велико Търново и много други. Ще се впуснем в истински приключения сред диви места, уникални природни и исторически забележителности.

Необходимата екипировка е осигурена от клуба. Успешно завършилите курса получават сертификат от БФКА.

Контакти: 0886 408 794 Аспарух Вълчев; chudniteskali@abv.bg

  • Най - голямата надуваема водна пързалка в света "Хипо" е вече във Варна

Заповядайте на водната пързалка да се позабавляваме заедно, тя е подходяща за всички.

Пързалката се намира на Южен плаж, до вълнолома.
Работно време: всеки ден от 9:00 до 18:00 часа

  • ЗЕЛЕНО ПРИКЛЮЧЕНСКО УЧИЛИЩЕ ВАРНА

Изживейте едно незабравимо лято в света на приключенията и осъществете мечтите си със нови забавни игри, които ние инструкторите от Спортен клуб "Чудните скали" за трета поредна година подготвяме специално за вас! Изследвайте непознати места и се насладете на красивата природа и чистия въздух!
Не пропускайте вълнуващите състезания по скално катерене или спокойното гребане с каяци, опитайте стрелбата с традиционен лък и ездата на кон, поемете предизвикателството да се разходите сред висящите ни въжени градини.

За подробности и дати следете сайта!

  • ПАЛАТКОВ ЛАГЕР

Изследователският лагер за деца се организира от СК "Чудните скали" и ще бъде разположен в района на Чудните скали и язовир Цонево.

За подробности и дати следете сайта!

  • Ски и сноуборд училище

Ски и сноуборд училище през зимната ваканция

Контакти: 0888 888 006; 0894 535 463 - Аспарух Вълчев - сноуборд инструктор

e-mail: chudniteskali@abv.bg

За подробности и дати следете сайта!

Други школи и клубове в град Варна

 
Център за терапевтична езда "Ин и Ян"

Центърът за терапевтична езда(хипотерапия) гр. Варна, работи от 18 юли 2011г. ...още

 
Палатков Лагер за деца "Изследователи" от СК "Чудните скали"

Ако все още не сте усетили тръпката да спите на палатки, да бъдете на едно красиво място и ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft