бойни изкуства

Спортен клуб "Хелиос"

arts_blue_line екипировка за бойни изкуства
представяне grey_line

Спортен клуб “Хелиос” разполага със собствена зала в самия център на град Русе. Уютна, добре климатизирана, със специална настилка базата на клуба предлага всеки ден от седмицата занимания по карате за деца, кик бокс и муай тай, wingtsun (самоотбрана), ескрима (изкуство за бой с оръжия), пилатес и йога. С помощта на професионални инструктори с богат опит в областта си, можете лесно да постигнете желания от вас ефект.
Доброто оборудване и изобилието от протетори, щитове, боксови чували, лапи, каски, тояги правят практиkуването на бойни изкуства под вещото ръководство на треньор от Националната Спортна Академия още по – интереесно и безопасно.
Разнообразни аксесоари като постелки, въженца, топки, тояжки, гири и пилатес обръчи правят заниманията по йога и пилатес по – ефективни.
Приятната атмосфера в залата, предверието с обособения малък фитнес и място за разговори, допринасят за по–пълноценното удоволствие. Удобните съблекални и душ кабини допринасят това усещане да бъде още по – пълно.
Заповядайте при нас и изберете своя начин да спортуваме заедно.
Тренирайте при нас без стрес, доведете и приятели.


ПРЕДЛАГАМЕ ВИ:
Групови занятия за деца, ученици, мъже и жени ? Група за начинаещи, съобразена с нивото на всеки ? Група за напреднали и инструктори ? Уроци в малка група ? Частни уроци ? Лекции, семинари и изпити, Дипломи, валидни в целия свят ? Семинари за бъдещи инструктори ? Програма за трениращи от други градове.

КАРАТЕ ЗА ДЕЦА

Карате е древно бойно изкуство за самозащита, превърнало се в наши дни в красива, динамична и безопасна система за самоусъвършенстване. За разлика от древността, когато насоката е била ефикасна самозащита, пред практикуващия карате днес има други цели.
Най-първостепенната е подобряване и укрепване на здравето.Практикуването на карате уравновесява психичното и емоционалното състояние. Силен акцент има и върху създаването на навици за правилно движение и телодържане.
Задачите, които стоят пред трениращите карате са: Карате за деца Карате за деца

  • развиване на физическите качества като издържливост, сила, бързина, ловкост и гъвкавост
  • развиване на психически качества като смелост, решителност, целеустременост и дисциплинираност
  • полагане на здрави технически основи за бъдещо високо спортно майсторство


В специализираните групи за деца се прилага предимно игровия метод. Използвайки положителния емоционален фон, практикуващите карате, играейки и забавлявайки се, усвояват нови за тях знания, навици и умения.
С рационалните си и многообразни упражнения карате е доказало своя ефект като оздравителна гимнастика, даваща отлична координация, правилно телодържане и атлетичност.
Идеята за специализирани групи за деца се заражда в средата на 90-те години в Национална Спортна Академия „Васил Левски”, където през това време учи за треньор по карате старши треньорът на Спортен клуб „Хелиос“ Русе – сенсей Митко Ружинов.

Други школи по бойни изкуства в Русе

 
Кунг Фу Школа Русе

Детските групи по Винг Тсун към BWTA, предлагат обучение чрез класически програми за деца, ...още

 
Ушу към BMST Kids

СПОРТНО УШУ Заниманията по спортно ушу се провеждат във вторник и петък от 18:00 до 19:15. ...още

 
Спортен клуб Калагия

Дейности: Развива УШУ и Тайчи - спрт на бъдещето и древно китайско изкуство на ...още

 
Спортна школа "ВингТчун"

Детска Самоотбрана - ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ СТРАХА ЧРЕЗ РАЗИГРАВАНЕ НА РОЛИ Новите програми ...още

 
Карате клуб "Камае"

Клубът записва деца и възрастни за подготовка по спортно карате, самозащита  за ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft