бадминтон

Спортен Клуб "Ракетлон"

arts_blue_line екипировка за бадминтон
представяне grey_line

СК "РАКЕТЛОН" - Варна е основан и работи с идея за популяризиране и развитие на ракетните спортове като бадминтон, скуош, тенис и тенис на маса. Основните усилия в момента са насочени към направлението БАДМИНТОН, който като спорт е добре известен на широката варненска публика, но е също така е и най-непрактикуван в сравнение с останалите ракетни спортове. Бадминтона не изисква специална и скъпа екипировка, може да се практикува поеднично или отборно по двойки. В него натоварването е много интензивно и се развиват дишането, силата, бързината и реакциите на играча. Това е също така и един много техничен спорт, изискващ добра координация между ръка и поглед, както и усъвършенстване на уменията за боравене с ракета. Малко известен факт е, че това е и един от най-бързите ракетни спортове със скорост на движение на перото достигаща над 320 км/ч.
Във връзка с това ние, СК "РАКЕТЛОН" - Варна се опитваме да възродим и масовизираме бадминтона в нашия град, като създадем и развием нужната за спорта материално и спортно-техническа база, изградим детско-юношеска школа, организираме представителен отбор на клуба и направим всичко възможно да привлечем широк кръг от аматьори и ветерани, които да практикуват този приятен и полезен спорт.

НИЕ ВИ ОСИГУРЯВАМЕ:

  • Възможност за спортуване, изразяваща се в зала с пет оборудвани корта за игра на бадминтон;
  • Тренировки по бадминтон за аматьори, състезатели и ветерани;
  • Фирмени занимания и турнири по бадминтон;
  • Специализирани занимания с деца;
  • Квалифицирани треньори;
  • Гъвкавост - отстъпки при закупуване на абонаментни клиентски карти за достъп до залата в определени и удобни за Вас фиксирани часове
  • Безплатна екипировка за игра, състояща се от ракети и пера;

Други школи по бадминтон в Варна

 
Спортен Клуб по Бадминтон - Варна

СК БАДМИНТОН – СМК ВАРНА Спортен клуб по бадминтон „СМК-Варна” е създаден ...още

 
Спортен Клуб по Бадминтон "Елит"

Спортен Клуб по Бадминтон "Елит" Треньор: Красен Зандов ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft