бойни изкуства

Спортен клуб "Пей-юн"

arts_blue_line екипировка за бойни изкуства
представяне grey_line

Спортен клуб по китайски бойни изкуства "Пей юн" (Бял облак) съществува от 2000 г. Една година по-късно на 29.10.2001г. със съдебно решение на Хасковския окръжен съд клубът е официално регистриран. В СК "Пей юн" се практикуват и развиват стилове от традиционното УШУ, „Шаолин цюан” и спортни дисциплини от модерното УШУ – „Чан-цюан”.

На провеждалите се през годините спортни мероприятия (състезания, турнири, първенства и др.) състезателите на клуба се класират на челни места.

Благодарение на доброто представяне през годините димитровградския отбор по УШУ „Пей юн” , получи покана за медийна изява в националния ефир. На 25 юни 2006г. в предаването Чай (по Канал1), Денислав Михайлов и Ивелина Димитрова участваха в демонстрация на някои по-атрактивни техники от УШУ, които безкрайно впечатлиха тв-водещия Драгомир Драганов.

Към момента СК "Пей юн" (Бял облак) Димитровград е член на Българската федерация по УШУ. В клуба се развива и тренира УШУ, съобразено с целите, изискванията и нормативите на БФ УШУ и международната федерация по УШУ. Ръководителят на клуба Павел Димитров практикува УШУ от 1994г. при различни учители и специалисти на това бойно изкуство в България. През изминалите години много ентусиасти преминаха през залата на клуба, но малцина издържаха на трудната, изискваща постоянство и силна воля, практика в УШУ. Зад нашите успехи в редица състезания и турнири стоят много наши приятели, които ни подкрепиха в трудните моменти. Ние никога не забравяме за тях в нашите спортни успехи.

Всички желащи да усетят красотата и философията на УШУ или просто искат да се чувстват добре са винаги добре дошли при нас.

Други школи и клубове в град Димитровград

 
Приключенски Парк "Питър Пан"

Въжената градина включва много елементи и спускане по 25 метров тролей. Подходяща е за деца и ...още

 
Баскетболен клуб "Компакт баскет"

Баскетболен клуб "Компакт баскет "  спечели проект на спортните организации по Програма ...още

 
DIAMOND

DIAMOND е търговска марка на фирма ПК"Елмаз -Текс"- Фикрет Елмаз е основана през ...още

 
Дневен център за деца с увреждания - Димитровград

Капацитетът на Дневния център е 28 места. Дневният център е разположен на първи етаж и е ...още

 
Спортен Клуб по Борба "Димитровград"

"Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш." „Спортен клуб ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft