пейнтбол

Спортен Клуб "Пейнтхаус"

arts_blue_line школи по пейнтбол
представяне grey_line

Клубът ни е един от малкото в страната, вписан в регистъра за юридически лица с нестопанска цел като сдружение с обществено полезна дейност.
Спортен Клуб "Пейнтхаус", заедно със Спортен Клуб "Пейнтбол" - Пловдив и Спортен клуб "Олд Бългериънс" - София сме движещата сила на Пейнтбола в южната част България...Или поне така си мислим :)
Каним Ви да споделите с нас това удоволствие. Защо при нас ли? По-няколко причини:
1. Пейнтбола за нас, освен работа, е и огромно удоволствие. Само в последните две години Пейнтхаус е победител в PPS -Банско 2008(фромат 3 man), Национален Шампионат на БФП - Плевен 2009(формат 5man) и в Турнира за Купата на Еврофутбол 2009. Може да се каже,че превърнахме хобито си в малък съботно-неделен бизнес.Дали е правилно ще покаже само времето.Засега продължаваме да изпитваме удоволствие :)
2. Екипировката.Смело мога да кажа,че към днешна дата сме един от най-добре екипираните клубове. Освен с традиционните маркери (които имаме в голямо количество) си позволихме да инвестираме в жилетки и ръкавици, което , за съжаление, много клубове не правят.
3. Количество маркери, които в повечето клубове са от 10 до 12, докато при нас са 32 с опция до 50.
4. Като поредна причина посочвам игралното поле - доста голямо за придвижване,като едновременно с това няма как да се загубите на него.Няколко сгради,малък горски масив... Мечта за Пейнтбола!
Предлагаме ви и Аербол (Турнирният вид Пейнтбол на надуваемо игрище). От гореспоменатият месец ние се занимаваме единствено с турнирният тип Пейнтбол, който е по-бърз и динамичен.

ВНИМАНИЕ: Приемаме групи само с предварителна уговорка,минимум 24 часа преди играта.

Като опция с предварителна заявка и определени условия предлагаме провеждане на занятия и обучение на охранителни структури и фирми с инструктори от ЦАХАЛ – Армията за Отбрана на Израел.

Игрище N1: СК ПЕЙНТХАУС използва игрището на "Игрите" ЕООД - най-добрият терен за сценариен Пейнтбол в цяла България, разположен на територията на бившата военна база над с.Капитан Димитриево. 9 декара площ, с няколко сгради, малка горичка и изкуствени укрепления. Подходящ за групи от 5-30 човека. "Сценарио"-то е най-близко до бойните действия, като едновременно с това ви възпитава и ви дава да разберете колко сте уязвими всъщност и как Фортуна неочаквано може да се обърне с гръб към вас в сюблимният момент... Ако сте играли на "Стражари и апаши" – това е вашата игра. Тук след играта можете да си направите незабравим пикник с малко пържолки на скара, студена бира и много коментари!
Игрище N2: На играчите, които харесват турнирният тип Пейнтбол и за отбори, желаещи да тренират, с огромно удоволствие и гордост предлагаме Аербал полето с 39 бункера,на територията на стадиона в с.Звъничево,на което тренират INFANTRY и отборите на "Пейнтхаус" – едно от най-добрите в България! На него можете да се разделите на отбори и да си спретнете едно мини-турнирче, което да определи най-добрите сред вас.
Игрище N3: Терен "Мината " - третият терен е изоставена административна сграда + прилежащите постройки.Около 4 декара площ.Подходящ за групи между 20 и 40 човека.
Игрище N4: Терен "Маалата" - изоставена махала ,състояща се от няколко къщи с дворове.Подходяща за игра за групи от 20 до 70 човека.

Други магазини за пейнтбол в Пловдив

 
NIKE Only Store, Пловдив

ДА ВДЪХНОВЯВАМЕ И ДА СЪЗДАВАМЕ ИНОВАЦИИ ЗА ВСЕКИ АТЛЕТ ПО СВЕТА. Ако имаш тяло, значи си атлет*. ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft