бойни изкуства

Спортен Клуб "Никон"

arts_blue_line екипировка за бойни изкуства
представяне grey_line

С какво се занимаваме?
Съществуването на Спортен Клуб Никон започва през 2000 г. като клуб по Карате. През своята близо десет-годишна история неговите членове се налагат убедително в българското Карате (WKF), поставяйки "Никон" на една от челните позиций в развитието на този спорт у нас. Състезателите на клуба са носители на многобройни републикански титли и межународни медали. Значителна част тях представят както клуба ни, така и България на международно ниво, като членове на националния отбор по Карате.
С годините и успехите, нашият клуб се разви и като логично последствие това доведе до отварянето на нашият първи Спортен Комплекс "Никон". Така ние сме с крачка по-близо до мечтата на всеки спортист - да направим спорта удоволствие достъпно за всички.

Какво предлагаме:
Тренировките по Карате се провеждат всеки ден. За начинаещи има всеки понеделник, сряда и петък, а за напреднали и членове на отбора всеки ден след тренировките за начинаещи.
Карате може да се практикува от всички - без значение от пол и възраст. В клуба ни един до друг тренират, както деца на 3-4 годинки, така и техните родители. Тренировката и степента на трудност на упражненията са изцяло съобразени с нивото на трениращият. То се определя от това дали е начинаещ или вече има защитенна "кю" степен на изпит пред комисия от клуба. Карате развива в трениращите го не само физически качества... Наред със силата, издържливостта и бързината на рефлексите, Карате развива психическа издържливост, твърдост на характера, спортен дух и морал. Не на последно място при нас се създават прителства, които остват за цял живот..

Състезания:

Състезанията са логичното продължение на тренировките. Те са мястото, където всеки показва какво ниво е достигнал, осъзнава грешките си и учи се от тях. Спортен Клуб "Никон" има силни позиций и множество представители в националният отбор на България, което дава невероятни възможности на състезателите решили да се занимават с Карате на по-високо ниво.

Спортен комплекс "Никон" предлага на всички състезатели да ползват базата безплатно (фитенс, сауна, спортна зала), което дава възможност за правилна подготвка, каквато би трябвало да е достъпна за всеки елитен спортист. Главен иструктор е Николай Цанев (вице-световен и вице-европейски шампион), който има над 20 годишен състезателен опит и още 10 годишен треньорски, белязан с безброй успехи на национално и международно ниво. В този смисъл в никакъв случай не бихме преувеличили ако кажем, че ПРИ НАС ТРЕНИРА БЪДЕЩИЯТ ЕЛИТ НА БЪЛГАРСКОТО КАРАТЕ...


Заповядайте при нас и няма да си тръгнете разочаровани!

Други школи по бойни изкуства в София

 
ФитКидс

Ние знаем, че вие се стремите да дадете на децата си най-добрата основа за успех, ...още

 
Карате клуб "Локомотив"

Карате клуб Локомотив води началото си от 1992 год., когато група ентусиасти, обичащи ...още

 
Айкидо клуб "Айкибудо"

КБИ "Айкибудо" започва да функционира от началото на 2007г. В края на годината ...още

 
Fight & Flow

Зала за бойни изкуства и танци в кв. Витоша. Провеждаме тренировки по айкидо, капоейра, самба ...още

 
Детски клуб към Ориндж Фитнес "Оранжево детство"

Детският фитнес помага децата да израстват здрави, умни и красиви. Клубът е предназначен за ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft