тенис на маса

Спортен Клуб "Надежда"

arts_blue_line екипировка за тенис на маса
представяне grey_line

Създаване
Спортен клуб Надежда - София е създаден от група преподаватели в 153-та ПГ "Неофит Рилски" на 21.04.2003г. В началото идеята е за изцяло ученически клуб, отдаден в развитието на младите таланти на училището.

Развитие
За кратко време клуба се утвърждава като лидер в ученическите среди,което кара Управителния съвет(в състав: Председател - Мая Илиева Куцарова, Членове - Светослав Иванов Ръжанков, Мария Вълкова Томова) да вземе решение за развитие и на неученически формации. Така само за 3 години се появиха конкурентноспособни отбори във всички възрастови групи.

Треньорът
На практика г-н Ръжанков или просто Светльо е не само един от създателите, но още управител, треньор, партньор и мениджър на отбора. За период от 3 години той изгради една от най-прогресивните и обещаващи школи за тенис на маса в София.

Светослав Ръжанков работи с невероятно усърдие за изграждането и развитието на младите състезатели на отбора. Винаги е готов за нови предизвикателства. Самият той е завършен спортист с треньорска диплома и успява да намери правилния подход в работата си.

Зала
Залата на отбора се намира в приземния етаж на 153 ПГ "Неофит Рилски". Вече е обурудвана с 5 маси, тенис-робот, паравани, many balls, осветеление и отопление.

Робот
Тенис-роботът е невероятен шанс за всички, които искат да изправят движенията си, да подобрят играта с крака, да развият рефлекса си и да започнат професионална подготовка. На практика всеки добър състезател е минал през играта с робот през даден етап от развитието си.

Други школи по тенис на маса в София

 
Обединен Спортен Клуб "Академик"

Учредено като Студентско физкултурно дружество "Академик" на 25 декември 1947 г, ...още

 
Зала за тенис на маса Полигона

Зала за тенис на маса "Полигона" е открита на 01.06.2013 г.  Изцяло ободрудвана с ...още

 
Клуб по тенис на маса CLUB 88

Ние в Club 88 вярваме, че спорта е неразделна част от физическото здраве, добрия тонус и разбира ...още

 
Тенис клуб "СБС"

Цели на проекта : Обща цел (цели) Чрез изпълнение на дейностите по проекта да се създадат ...още

 
Спортен Клуб "Искър"

Спортен клуб "Искър" - гр. София е създаден през 1985 г. под името Дружество за ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft