фигурно пързаляне

Спортен Клуб "Елеганс"

arts_blue_line екипировка за фигурно пързаляне
представяне grey_line

Може би усещането за безгрижно пързаляне върху гладка повърхност ... или Фигурно Пързаляне... възторга от пируетите и танците на леда карат все повече хора да харесват фигурното пързаляне... От първите неуверени стъпки до дългите самостоятелни обиколки на ледената пързалка, фигурното пързаляне е здравословно и предизвикателно. Спортът развива координацията, баланса и спомага за коригирането на стойката. Подобряването на кръвообръщението, мускулния тонус, издръжливостта и гъвкавостта са само част от ползите на фигурното пързаляне. Освен всичко това карането на кънки е релаксиращо и подобрява концентрацията.

А какво Ви трябва, за да започнете? Само малко ентусиазъм и СПОРТЕН КЛУБ ЕЛЕГАНС.
Спортен клуб "Елеганс" е създаден от екип млади професионалисти и ентусиасти в областта на фигурното пързаляне през 2005г и от тогава активно развива дейност с цел откриване и насърчаване на млади таланти в красивия спорт.

Кои сме ние?
Цветанка Стефанова - Бивша състезателка по фигурно пързаляне. Многократна републиканска шампионка и „Майстор на спорта”. Единственият в България възпитаник на проф. Алексей Мишин – човекът извел до световни и олимпийски отличия едни от най-големите имена в този спорт, като Евгени Плюшченко, Алексей Ягудин и още много звезди на фигурното пързаляне. Понастоящем преподавател по физическо възпитание и спорт в НПМГ.
Мартин Ташев - Бивш състезател по фигурно пързаляне; възпитаник на д-р Цветанка Стефанова. Понастоящем финансист в „Балкан Стар”
Станислав Стефанов - Бивш състезател по фигурно пързаляне; възпитаник на д-р Цветанка Стефанова. Неколкократен Републикански шампион и Балкански вицешампион. Понастоящем артист- балетист в ДМТ.
Снежина Велинова - Бивша състезателка по фигурно пързаляне; възпитаник на д-р Цветанка Стефанова. Медалистка от Републикански турнири.

За Любителите:
За любителите на зимните кънки предлагаме ежеседмични занимания на зимната пързалка. Това не е обикновената свободна пързалка, на която хаотично се върти в кръг голяма маса хора. Провеждат се в присъствието на професионални инструктори, които са винаги на ваше разположение за разрешаването на някой проблем с пируетите например. Организират се състезателни игри , с които не само ще усъвършенствате Вашите умения, а и ще изгорите доста калории, ще се заредите с положителна енергия и ще избягате от стреса на сивото ежедневие! Ако искате да разберете кога са часовете и колко ще Ви струва се обадете на посочените телефони. Очакваме Ви да се забавляваме заедно на ледената пързалка!!!

За Амбициозните:
Ако сте се запалили по фигурното пързаляне и желаете да навлезете в тънкостите на красивия спорт Ви предлагаме да тренирате в нашите учебни групи. Редовното посещаване на нашите тренировки Ви гарантират перфектна форма и тонус. Тук въобще не е като свободна пързалка! На всеки се обръща по-специално внимание и се работи за усъвършенстването на Вашите умения и техника. Нашата цел е да разкрием пред вас тайните на кънките с остър връх. При нас няма ограничения на възрастта – който може да ходи е добре дошъл! За повече информация относно графика и таксите се свържете с нас.


До скоро на зимната пързалка!!!

Други школи по фигурно пързаляне в София

 
Клуб за Кънки на Лед - ГОЛД АЙС - ИНФИНИТИ

Клуб за Кънки на Лед - ГОЛД АЙС - ИНФИНИТИ провежда ежедневни целогодишни занимания и ...още

 
Фигурно пързаляне Славия

Клуб кънки и хокей на лед "Славия" набира деца от 4 до 8 г. за школата по танци на лед с ...още

 
Обединен Спортен Клуб "Академик"

Учредено като Студентско физкултурно дружество "Академик" на 25 декември 1947 г, ...още

 
Хокеен клуб Славия

Клуб Кънки и Хокей на Лед "Славия" разполага със собствен зимен стадион с капацитет 2000 ...още

 
Клуб по фигурно пързаляне "Елит"

Обожавате зимата, сняг, пързалки? Или просто харесвате красивия спорт и фигурното ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft