бойни изкуства

Спортен клуб Вокил

arts_blue_line екипировка за бойни изкуства
представяне grey_line

СК „Вокил“ е създаден на 20.08.2007г. от Галин Димов – дългогодишен състезател, няколко кратен Републикански шампион и бронзов медалист от Световно първенство по Муай Тай . Още от създаването си клуба е изцяло насочен в развитието на кик бокса и Муай Тай и не закъснява и първата изява на клуба през месец септември на същата година. На провелото се републиканско състезание по кик бокс стил лоукик, лайт контакт и К1 клуба завоюва 6 сребърни и 3 бронзови медала.

С течение на времето и усилена подготовка СК „Вокил“не спира своята активна дейност и на 17.12.2007г. е участник в провелото се градско състезание по Муай Тай, за да определи своите бъдещи титуляри в категориите, през календарната 2008г. на държавните и международни първенства. (повечето от мачовете са в раздел галерия).
През 2008г СК „Вокил“ се явява на републиканско първенство по Муай Тай провело се на 02.02.2008г. в гр. Севлиево, където от трима свои състезатели се връща с 3 медала – златен сребърен и бронзов.

След този добър старт идва и времето, в което клуба е участник с 2 ма свои състезатели на СВЕТОВНО първенство по Муай Тай провело се в град Бургас на 25-30.03.2008г. Състезателите на клуба заслужено си печелят двата бронзови медала.
СЛЕД ТОЗИ МЕЖДУНАРОДЕН УСПЕХ ДО КРАЯ НА 2011г. КЛУБЪТ Е ИЗВОЮВАЛ 47 МЕДАЛА ОТ КОИТО 25 ЗЛАТНИ 9 СРЕБЪРНИ И 13 БРОНЗОВИ МЕДАЛА ОТ РЕПУБЛИКАНСКИ ПЪРВЕНСТВА.

НА 19.03.2012Г. В ГР. БАНГКОК КРАЛСТВО ТАЙЛАНД СЪСТЕЗАТЕЛЯ НА СК „ВОКИЛ“ МИЛЕН КОСТОВ МАРИНОВ СТАВА СВЕТОВЕН ШАМПИОН В КАТЕГОРИЯ ДО 51КГ. МЪЖЕ.

ЗАЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТРЕНИРОВКИТЕ
Адрес гр. Варна, ул. „Селиолу“ 39 Спортна база „Простор“ в залата по бокс. Намира се непосредтвено зад стадион „Спартак“ За по лесен ориентир може да ви послужи Пикадили център. Заставайки срещу входа на магазина от дясната страна има улица която води до залата.

Други школи по бойни изкуства в Варна

 
Айкидо Клуб Шинджин Кан Доджо

За АЙКИДО Айкидо е бойно изкуство, основано от О Сенсей Уешиба Морихей през 20-ти век като ...още

 
Спортен Комплекс Атлас

Ако искате да се чувствате добре, да оформите красиво и стегнато тяло, да поддържате добро здраве, ...още

 
Спортен център Dynamic

Нова локация във Варна ! Поради големия интерес, “Динамик” Фитнес Център отвори ...още

 
Спортен Клуб "22"

Спортен клуб "22" - фитнес зала "На върха" Фитнес Тае-Бо Таекуон-До Тенис На маса ...още

 
Айкидо Мусуби

Няколко думи за клуба Доджото ползва помещенията в тренажорната база на бившата Военна ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft