екстремни спортове

Спелеоклуб "Веслец"

arts_blue_line екипировка за екстремни спортове
представяне grey_line

Спелеоклуб "Веслец" разполага с методичен кабинет изграден в центъра за работа с деца намиращ се до Езикова гимназия гр. Враца. В него се провеждат сбирките на клуба.
Клуба разполага и с материална база състояща се от съоражения и екипировка нужна за практикуването на дейноста ни , както учебно-методични пособия за обучение на нови членове. Разполага ме и с учебно-методична база в района на пещера Ледника. Клуба разполага с квалифицирани инструктори по пещерно дело и скално катерене. Планински водачи и планински спасители. Дейноста на клуба е насочена към изучаване на карстовите форми и образувания,опазване на природата,практикуване на екстремни спортове тяхното развиване,обучение на нови членове,провеждане на демонстрации и семинари и др.
Спелеобаза "Леденика" е масивна двуетажна сграда електрифицирана и водоснабдена. Намира се зад хижа Леденика.Построена е от Туристическо дружество "Веслец" и се стопанисва от Спелеоклуб"Веслец". С финансовата подкрепа на Община Враца , ТД "Веслец" и дарения на членовете на Спелеоклуб"Веслец членовете на клуба направиха основен ремонт на покрива,фасадата ,както и вътрешен ремонт на базата .Сега предстой ремонт на втория етаж и базата ще може да изпълнява основното си предназначение да обслужва учебно-методичните занимания на спелеолозите(пещерняците) във Враца.

Ако се интересувате от нас и нашата дейност,искате да научите повече за планината, за подземните красоти, обичате приключенията, адреналина... Елате при нас станете едни от нас, клуба целогодишно набира членове.

Други школи по екстремни спортове в Враца

 
Увеселителен Парк "Приказката"

Увеселителен парк "ПРИКАЗКАТА" разполага с пълен набор от съоръжения, които ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft