боулинг зали

Спа хотел "Хисар"

arts_blue_line
представяне grey_line

Боулинг център
Боулинг центърьт разполага с 6 писти  последно поколение на американската компания BRUNSWICK. За комфорта на играещите и техническото подсигуряване на апаратурата се грижи екип от професионални боулинг инструктори. Боулинг обувките се дезинфекцират по съвременна система със специални антимикотични спрейове. Съоръжението е изградено по международни стандарти и дава възможност за провеждане както на непрофесионални, така и на професионални турнири.

Тенис корт
За доброто прекарване на Вашето свободно време СПА хотел "Хисар" Ви предлага да посетите тенис корта, с професионална тенис настилка. Тя е предпочитана от професионалните тенис среди, но също така предизвикваща голям интерес и в аматьорския тенис. Кортовете са в близост до външния басейн. Удоволствието от играта на модерно изградения корт е огромно!

Открит басейн
През лятото най-доброто място да прекарате деня е край открития басейн, който е модерно издържан, изключително атрактивен и просторен. Разположен е в парковата част на хотела, сред борове и красива растителност. Атракционите се покриват с джакузи, различни нива на басейна, мокър бар, бар „Бистро". Погрижили сме се да задоволим претенциите и на най малките ни гости - за тях има отделно детски басейн и необходимите им развлечения и изненади!!!

Закрит плувен басейн
Вътрешният басейн на СПА хотел "Хисар" разполага с 6 коридора, където можете както да отделите време за своята фигура като поплувате, така и просто да се отпуснете на шезлонгите и да се насладите на панорамната гледка, която се открива към парка на хотела. Водата е минерална, с постоянно поддържана температура от 27-28°С.

Мини - футболно игрище
Мини футболно игрищеНепосредствено до тенис кортовете в СПА хотел Хисар се намира мини футболното игрище с дренажна система и холандска настилка от изкуствена трева, което го прави годно за тренировки и мачове през цялата година. Размерът на терена е стандартен за ФИФА и УЕФА 20:40 метра. Теренът е ограден и има монтирано осветление за вечерните часове.

Фитнес
Фитнес залата е оборудвана с модерни уреди с компютърни и кардио системи, отчитащи Вашия пулс и времетраене на заниманието, изразходваните калории, а имате вьзможност и да изберете нивото на натоварването в зависимост от Вашите цели, възраст и здравословно състояние.

Билярд
За Вашето разнообразие базата на хотел "Хисар" разполага с 3 билярдни маси. Една разположена до самия Лоби бар, а другите 2 в специално обособена зала.

Тенис на маса
Обособени в отделна зала са и 2-те тенис маси.

ПЕЙНТБОЛ
Тимбилдинг чрез Пейнтбол – най-добрата тренировка за отработване на вътрешните командни взаимодействия в последните години започна да се използва не само от спец-службите, но и от бизнесмени, които искат да проверят своя екип или да си създадат нов екип като си подберат нужните хора. Играта пейнтбол е като шахмат. Изисква се интелигентност и концентрация. Не е достатъчно просто сила и скорост, за да бъдете победител в нея. Точно за това стратегията е изключително важна.
Пейнтболът e игра която Ви учи на самоконтрол и помага да откриете във себе си лидерски качества. Това укрепва Вашата способност за работа в екип.
Пейнтболът прилича на война, само че във войната, когато Ви уцелят с куршум боли много повече. Основната идея на играта накратко може да се опише така: Вие и Вашият отбор имате за цел да стигнете до другия край на игрището, криейки се зад дървета, скали или други предварително направени укрития с цел да вземете флага от базата на Вашият опонент. Успехът обаче е пълен, когато се върнете обратно във Вашата база със същият този флаг. Имайте предвид, че през цялото това време другият отбор ще стреля по Вас, а също така и Вие ще му отвръщате на огъня с огън с цел да предпазите себе си и съответно Вашия флаг. Ако през тази престрелка бъдете уцелен някъде по тялото или маркера от играч независимо от кой отбор, то Вие ще сте елиминиран за настоящата игра и опониращият ви отбор ще спечели точки от това.

Предлагаме Ви също, стрелба с лък, стрелба с въздушна пушка по мишена, дърпане с въже, скачане с чували.

Други в град Хисар

 
Конна база "Ездул"

За нас всеки клиент е наш любим гост и наш приятел! Започнахме всичко абсолютно любителски. ...още

 
Пейнтбол Парк "Батълфилд"

Пейнтбол Парк "Батълфилд" Игрището се намира в най-южната част на град ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft