художествена гимнастика

СК по Художествена Гимнастика "Чар"

arts_blue_line екипировка за художествена гимнастика
представяне grey_line

Спортен клуб по художествена гимнастика "Чар" към Двореца на културата и спорта в град Варна е създаден през 1989 година. Клубът разполага с прекрасна зала и условия за работа с различните групи, както за най-малките дечица, така и за гимнастичките за високо спротно майсторство.
Традиция в клуб "Чар - ДКС" е всеки месец да се провеждат открити тренировки пред родителите на най-малките гимнастички. По този начин децата показват какво са научили и към какво трябва да се стремят.
С масовия спорт всяка пролет се провежда интересно занимателно състезание по четворки. Всяко дете получава грамота на клуба, а в ролята на съдии влизат по-големите състезателки.
Всички "чаровнички" - малки и големи, по традиция участват в масовите композиции в турнирите "Царица Маргарита" и "Руми и Албена".
Радваме се на добрите резултатите постигнати от гимнастички на клуба на държавните и международни турнири. Всички постигнати успехи през годините са плод на много труд, постоянство и творчество на колектива - треньори, хореографи, корепетитор и Управителния съвет.

Други школи по художествена гимнастика в Варна

 
Спортен клуб "Роберта"

Роберта е създател и хореограф на "Роберта балет" , "Бейби Роберта ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft