фитнес

СК "ДЕМА"

arts_blue_line школи по фитнес
представяне grey_line

Спортен Комплекс "ДЕМА" е най-големият и най-модерен обект за възстановяване на територията на ж.к.Младост в София. Той предлага занимания по тенис, фитнес, аеробика, танци, йога, високо ефективни процедури за отслабване, модерни и класически масажи, козметични процедури с българска и вносна козметика, сауни, солариум. Всички треньори на СК "ДЕМА" са завършили Национална спортна академия и курсове на Международната Тенис Федерация /ITF/ Изключително културна обстановка, при перфектна чистота. За спокойствието на нашите клиенти сме осигурили безплатен охраняем паркинг, денонощна въоръжена охрана.

Тенис
Базата на СК “ДЕМА” РАЗПОЛАГА С

  • 7 червени корта
  • Балон върху 3 корта през зимата
  • Система за автоматично поливане
  • Телевизионна площадка

Базата отговаря на всички изисквания на Международната тенис федерация за провеждане на турнири за Световната ранг-листа. Тенис клуб “ДЕМА” подготвя състезатели във всички възрастови групи – момичета и момчета.

Тренировките се водят от квалифицирани треньори, бивши национални състезатели. Провеждат се турнири от календарите на БФТ,ТЕ, ITF.

Фитнес
Залата е оборудвана с модерни уреди за аеробно натоварване “LIFE FITNESS” и уреди за всяка мускулатурна група “JIMSA”. Програмите “отслабване, “Боди-билдинг” и “Фитнес” съчетават фитнес, сауна, процедури за отслабване, препоръчителни хранителни добавки, съобразени с възможностите на Вашия организъм и с целите, които си поставяте. Те са новаторска авторска разработка на екипа на СК “ДЕМА”.

Спортен магазин
В магазина за спортни стоки на СК “ДЕМА” ще намерите дрехи и обувки от най-реномираните световни марки DUNLOP, WILSON, HEAD, FILA, LI-NI-NG. Магазинът е много добре оборудван с цялостни екипировки за фитнес, аеробика и особено за тенис. Тук ще се снабдите с ракети, топки, сакове, кордажи, грифове и всичко, което Ви е необходимо, за да излезете на корта с повишено самочувствие.

Колекциите се обновяват постоянно!

При нас Вие ще се почувствате повече европеец! Заповядайте!

Други магазини за фитнес в София

 
INTERSPORT

INTERSPORT е представен в България от фирма Дженко България ЕООД - дъщерна фирма на Fourlis ...още

 
NIKE Only Store & Outlet, Sofia

Първият по рода си Nike PS Evolution магазин в България с футболна насоченост се намира в ...още

 
SLS

SLS - Sport Life Style SLS – верига спортни магазини, специализирана във внос ...още

 
Sp0rtal.com

Zonasportbg.com e специализиран портал представящ продукти на производители и вносители на ...още

 
Индекс Спорт

Фирма Индекс ЕООД е създадена през 1998г. и е специализирана във вноса и продажбата на спортни ...още

© 2019 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft