ски

Ски училище "СТИФ"

arts_blue_line екипировка за ски
представяне grey_line

Ски училище "Стиф" се намира в хижа "Студенец" к.к. Пампорово съвсем близо до най-големия и удобен паркинг в курорта -изходен пункт на пистите.

Разполага със:

  • СКИ ГАРДЕРОБ - Оборудван с над 400 чифта ски за всички възрасти
  • ГАРДЕРОБ ЗА СЪХРАНЯВАНЕ НА СКИ
  • СКИ СЕРВИЗ - Напълно оборудван за монтаж,шлайфане( ръчно и машинно ),заточване на кантове, ремонт на ски и обувки и поставяне на вакси
  • ЧАЙНА - Разполага с 30 места.Предлага различни видове чай от родопски билки и уникалния със своите качества мурсалски чай - т.н. ´Родопска виагра´
  • ДЕТСКА ГРАДИНА - Предлага целодневно гледане и обучение по ски на деца от 3 до 6 години
  • МАГАЗИН - Тук може да се намери всичко необходимо за практикуването на зимни спортове /ски,обувки,автомати,грейки/

Ски училище "Стиф" е създадено и лицензирано през 1995 година. В момента в него работят 15 високо квалифицирани ски учители,способни да обучават на конвенционална и карвинг техника, на английски,френски,немски,руски,гръцки и турски език. Провежда обучение в 4 класа по програмата на Българското ски училище-А,В,С и D.Завършилите обучението получават диплом за съответния клас. Нашите ски учители са шампиони на ски училищата в дисциплината гигантски слалом за сезоните 1998/99,1999/2000,2001/02.

Ски училище "Стиф" е доказало своите качества и се е утвърдило като едно от водещите в България.Хиляди са вече хората,които не просто се научиха да карат ски при нас,а се влюбиха в Родопите и Пампорово и станаха наши приятели!

Други школи по ски в Пампорово

 
Интерски Пампорово

Интерски Пампорово е българо - английски фамилен бизнес създаден през 2004г,с натрупан опит в ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft