ски

Ски училище "Снежна стрела"

arts_blue_line екипировка за ски
представяне grey_line

Ски училище "Снежна стрела" е сред най-професионалните и качествени ски училища в страната, разполагайки с огромен ресурс от оборудване и квалифициран персонал. Ежедневно ски училище "Снежна стрела" организира уроци по каране на ски и сноуборд в различни части на страната. Едно от най-големите предимства за клиентите е, че училището предлага възможно най-голямо внимание, пълно ски оборудване и аксесоари на напълно достъпни цени.

Ски училище "Снежна стрела" предлага професионални уроци по ски всяка седмица. Стига времето да позволява е изключително приятно за едно дете да  прекара незабравим ски лагер на Витоша. Благодарение на ръководството на ски училище „Снежна стрела“ малчуганите имат възможността да изживеят незабравими моменти, карайки ски по всички места на планината.

Витоша е едно от най-красивите и пленителни кътчета в България. Мястото е доста подходящо за практикуването на всички видове зимни спортове, а едно от големите му предимства е, че се намира близо до град София, което го прави доста посещаван зимен курорт.

Ски екипировка
Всеки един спорт изисква участниците в него да са снабдени с необходимата екипировка. Тя е от особено голямо значение за безопасността и сигурността на хората при карането на ски. Ски училище „Снежна стрела“ ви предлага избор от стандартната ски екипировка, която се състои главно от две специални ски обувки и две шеки и две ски, както и пълната ски екипировка, влючваща освен обувките и щеките, каска, специални очила и предпазен косюм.

Ски училище "Снежна стрела" разполага с отлична ски екипировка и аксесоари, и всичко това на възможно най-ниски цени.

Други школи по ски в София

 
Ски училище Мотен Спорт

Ако ПРЕДПОЧИТАТЕ думите ДЕТЕ, ВАКАНЦИЯ, ПРИРОДА, ПЛАНИНА, СПОРТ Ние, МОТЕН Спорт, сме Вашето ...още

 
Ски градина Атмосфера Спорт

Ски градина "Атмосфера" (4-6г.) Петдневният курс на Витоша – Алеко е подходящ ...още

 
Ски училище Атмосфера Спорт

Ски училище „Атмосфера” (7-16г.) Предлагаме 5 дневни курсове през ваканциите, ...още

 
Планинарско ски и сноуборд училище "Мачирски Спорт"

ПЛАНИНАРСКО СКИ И СНОУБОРД УЧИЛИЩЕ "МАЧИРСКИ СПОРТ" - ДВАНАДЕСЕТ УСПЕШНИ ГОДИНИ ПО ПЪТЯ ...още

 
Промоционални пакети за Сезон 2016/2017 от "Мачирски Спорт"

ПАКЕТ „ФИКС“ ПАКЕТ ФИКС 6-ДНЕВНО групово обучение по ски ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft