гмуркане

Синята Бездна

arts_blue_line школи по гмуркане
представяне grey_line

Идеята за създаването на магазин за предлагане на водолазна екипировка в град Пловдив, се „роди” поради все по-голeмия интерес към подводния спорт и необходимостта от място, където да се осъществяват директни продажби на водолазно оборудване и всички необходими аксесоари.

Тук на място можете да се уверите в предимството от непосредственото разглеждане на предлаганите артикули, запознаването директно с тяхната специфика и съобразяването им с индивидуалните Ви изисквания.

В магазин „СИНЯТА БЕЗДНА” може да видите, както и да пробвате водолазна екипировка на водещи световни производители като AQUA LUNG, SUUNTO, TECHNISUB, APEKS, BARE, BAUER, OCEANIC, ATOMIC и оборудване за гмуркане на фирмите BEUCHAT, APNEA, ESCLAPEZ.

Ценовата политика на магазина е свързана с предоставяне на възможност за получаване на отстъпка при закупуването на стоки над определена цена, както и разсрочено плащане на някои от предлаганите артикули.

В „СИНЯТА БЕЗДНА” ще получите компетентно и обосновано мнение и оценка за всеки артикул, а за бъдещите водолази - ценна информация за спецификата на водолазния спорт.

Други магазини за гмуркане в Пловдив

 
Head Bulgaria

“Мирас-Кръстеви” ООД е официален дистрибутор за България на водещи марки за спортна ...още

 
SLS

SLS - Sport Life Style SLS – верига спортни магазини, специализирана във внос и търговия ...още

 
СПОРТ ДЕПО Пловдив Ритейл

Sport Depot е най-голямата верига магазини за спортни стоки в България. Единственото място, в ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft