Сдружение "София"

arts_blue_line
спорт за деца с увреждания > Неправителствени организации > Брезник
представяне grey_line

Ние имаме ясно виждане как да осъществим положителна промяна в живота на децата-сираци с увреждания, които в момента растат в българската система за социални грижи.

Ние ще работим за постигането на по-добри условия на живот чрез осигуряване на високо качество на физически и психически рехабилитационни услуги.

Моделът на рехабилитационното обслужване е изграден с цел да подкрепи организациите и правителството в тяхната работа за подобряване на живота на тези деца.

Ние ще създадем възстановителен център, център за върхови постижения в България, който ще донесе положителна промяна за всички деца с увреждания.

Страданието на тези невинни деца трябва да спре. С доброволческа дейност или дарение можете да ни помогнете, тъй като ние работим, за да върнем усмивката на лицето на всяко дете.

С вашата помощ и подкрепа всички ние можем да направим различен живота на тези деца.

Първият ни проект


Ние ще изградим образцов рехабилитационен център за деца и център за обучение на родители и персонал, работещ с деца с увреждания в България. Центърът, който е един крайно необходим ресурс за подпомагане социалните услуги за децата, ще помогне да се намали дългосрочното им институционализиране.

Центърът ще бъде построен при много висок стандарт и ще включва съоръжения за медицински консултации, обучение, физиотерапия, сензорна зала, сензорна градина, басейн за хидротерапия, зала за изкуства и занаяти, ще разполага с място за настаняване на най -малко две детегледачки и десет деца от домове за социални грижи.

Центърът ще бъде достъпен за всички и ще предоставя помощ за всички деца с увреждания и техните семейства.

Всяка година в центъра ще се настанят до 80 деца от домове и ще работи с до 960 деца, частни пациенти. Децата ще престояват в центъра за период от шест до дванадесет седмици.

Всяко дете ще преминава първоначален медицински преглед, за да се гарантира, че разполагаме с пълна информация за здравословното му състояние, преди то да бъде настанено в центъра.

Ние ще наемем минимум четиридесет и седем висококвалифицирани служители, в това число лекари, медицински сестри, рехабилитатори и детегледачки. Това ще ни даде възможност за постигане на възможно най-високо ниво на обслужване.

Ние сме решени да направим положителна промяна в българската система за социални услуги чрез предоставяне на обучение и подкрепа за всеки дом за деца. За тази цел редовно ще изпращаме нашите високо квалифицирани служители, които да посещават домовете за социални грижи и да предоставят експертно обучение и подкрепа.

По този начин, ще бъдем в състояние да съберем ценна информация, която ще ни даде възможност да изградим по-добро разбиране за степента на проблемите в системата.

Други в град Брезник

 
Спортен комплекс Funsport - Аквапарк Konza - Брезник

От сезон 2012 стартира най-новият проект Аквапарк Konza . Тук ще откриете различниводни ...още

 
Спортен комплекс Funsport

Комплекс Funsport разполага с 3 километрова писта за ATV и UTV ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft