аеробика

Сдружение Клуб по Аеробика "Изида-Юнак"

arts_blue_line екипировка за аеробика
представяне grey_line

СКА „Изида-ЮНАК“ е основан  в началото на 2003 г.
Основен приоритет на Клуба е развитието на масовия спорт за изграждането на хармонично развити и здрави деца, юноши и възрастни. За целта се изготвят и разпространяват увлекателни за учениците спортни програми, съобразени с техните възрастови особености, индивидуални качества и интереси.  
Като резултат от тази дейност, към Клуба се създаде отбор по основна гимнастика ”Юначе”, включен в Съюза на българските гимнастически дружества ”Юнак”, който има статут на Национална спортна организация. В отбора участват 40 ученици от първи до четвърти клас.
През 2007 г. се основа и мажоретен състав от 20 момичета на възраст от 11- 18 години. Съставът се прие с въодушевление от публиката и с одобрението и подкрепата на родители и общественост. Момичетата участват във всички училищни тържества и градски мероприятия, изявяват се на международни фестивали и в инициативи на други клубове и организации. През април 2009 г. се създаде и състав на малките мажоретки, а от 2010 г. се работи в три възрастови групи.
Естествено се роди идеята за приемственост между поколенията членове на Клуба. Юноши - пораснали юнаци, и девойки – бивши мажоретки, и други тийнейджъри сформират Младежката организация към СКА.
Тренировките, състезанията и фестивалите не са единствените поводи за срещи между децата и юношите. В групите по пилатес, тае-бо, аеробика и йога се включват голяма част от тях. Велосипедни обиколки, планинско ходене и ежегоден летен лагер на море – това са част от заниманията, които свързват, сплотяват, приобщават към екипност и приятелски отношения.
Нататък? Предстоят ни много работа, нови инициативи, участия и състезания. Сигурни сме - чакат ни още забавления и предизвикателства. Надяваме се частица красота и добро да докоснат повече хора около нас. Посрещаме с радост нови приятели. Защото заедно можем повече!

  • Мажоретен Отбор
  • Отбор "Юначе" - деца от 7 до 10 години
  • Фитнес Клуб
  • Аеробика
  • Тае Бо
  • Пилатес
  • Йога
  • Плуване

Други школи и клубове в град Свиленград

 
Айкидо Клуб "Спас Разбойников"

Историята на Айкидо клуб "Спас Разбойников" започва в началото на 2008-ма година. А идеята за ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft