голф

Първи стъпки в голфа с Мотен Спорт

arts_blue_line екипировка за голф
представяне grey_line

През цялата година Мотен спорт предлага разнообразни спортни програми и преживявания за вас и вашите деца. През зимата - организирано обучение по ски и сноуборд на Витоша, а през лятото - специализирани детски adventure програми- на море и планина.

За първи път тази година "МОТЕН ГОЛФ", съвместно с Голф клуб "Св. София", стопанисващ голф-игрището „Св. София" в с. Равно поле, община Елин Пелин предлага:

ПЪРВИ СТЪПКИ В ГОЛФА

обучение за деца от 7 до 16 години

организирано от "Мотен Голф" и Голф клуб "Св. София".

Обучението се провежда на тренировъчното голф игрище (драйвинг рейнж) на Националната спортна академия, Студентски град. Тренировъчното голф игрище в академията разполага с 10 бази за далечни удари, "пътинг и чипинг грийнове" за къса игра. За програмата е "МОТЕН СПОРТ"осигурена необходимата голф екипировка.
Голф инструкторите преподават на български и английски език и работят по методиката на Младежката Голф Фондация на Великобритания, под опеката на PGA Europe (Европейската Професионална Голф Асоциация). Те са обучавали деца в продължение на три години по програмата за развитие на голфа сред децата към Българската Голф Асоциация и са дали на повече от 3 000 деца първите уроци по голф.

Голфът отдавна не е само елитарен спорт за „избрани" и в световен мащаб се практикува от над 50 милиона души. Голфът учи децата на търпение и дисциплина, изгражда характер, докато в същото време те се движат, мислят, съревновават и забавляват. Програмата им дава възможност да учат един от най-престижните и бързо развиващите се спортове, с най-голям възрастов диапазон.

Други школи по голф в София

 
Голф Клуб "България"

Сега вече имаш възможност да установиш това с най-новия голф симулатор в София, който създава ...още

 
Тенис комплекс "Мир и дружба"

Aкадемика спорт ЕАД  организира в тенис комплекс "МИР И ДРУЖБА" - Студентски ...още

 
BlackSeaRama

Голф игрище BlackSeaRama се намира на 7 километра от гр. Балчик по пътя за Каварна. ...още

 
Българска Голф Асоциация

Програма за развитие ВИЗИЯ И МИСИЯ Българската голф асоциация е ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft