фитнес центрове

Плувен комплекс "Спартак"

arts_blue_line
представяне grey_line

Старите софиянци до ден днешен го наричат Балона, защото най-модерният плувен комплекс в столицата преди близо 50 години е имал само един открит басейн, покриван с балон.

Плувен комплекс "Спартак" израства през 1968 г. на мястото на градското сметище. Построен е за няколко месеца и е открит за Универсиадата в България същата година. През 1976 г. с изграждането на хотел и спортен медицински център ПК "Спартак" се превръща в едно от най-престижните места за тренировка на елитни спортисти в страната. До 1985 г. плувният комплекс е домакин на всички Републикански и Балкански първенства по плуване. За Европейското първенство по плуване през 1985 г. в София комплексът е ремонтиран основно и покрит с уникална за времето си конструкция.

Днес ПК "Спартак" е сред най-елитните спортни бази в страната, след като спортен клуб "Левски" поверява стопанисването и управлението му на "СПАРТА 2000".

Плуване

СИНХРОННО ПЛУВАНЕ
Разнообразие, творчество, виртуозни фигури

Една добре построена композиция представлява равновесие на всички тези елементи, има логическо развитие и създава цялостна картина на водната сцена. Всичко това е съчетано с музика и гарантира истинска наслада за сетивата.

СКОКОВЕ ВЪВ ВОДА
Смелост, красота, изящество

Спорт, който крие много очарование. Изгражда невероятна координация, двигателна култура, дава израз на жаждата за преизвикателство към живота.

ВОДНА ТОПКА
Игра и тактика, скорост и бърза мисъл

Натоварва максимално всички мускулни групи в тялото. Развива бързи реакции. Формира координация и сила, комбинативност и воля за победа в колективната игра. По-време на тренировка горите много енергия. Емоцията и страстта ви карат да забравите умората.

Открити игрища за футбол и тенис

Последно поколение настилки с кварцов пясък и гумени гранули, подходящи за минифутбол и тенис на корт. Осигурено е допълнително осветление, модерни бани и съблекални.

Работно време: 08:00 - 23:00 часа.
Телефон за резервации: 886 59 73, GSM 0897 888 636

Карате

С помощта на сенсей и сенпай ще навлезете в света на бойните изкуства.

Какви са техните предимства?

  • Специфичните координационни движения ще помогнат на тялото ви да придобие истинско съвършенство.
  • Тренировките развиват силата на духа, самоконтрола и самочувствието ви. - получавате максимално натоварване на всички мускулни групи.
  • Редовните занимания с бойни изкуства действат положително върху дихателната, сърдечно-съдовата и нервната системи.
  • Само след няколко трунировки ще усетите неразривната връзка между физическата сила на тялото и скритата позитивна енергия заложена във вас.

Това е възможно само на едно място: Карате клуб "Атлас".

Фитнес

Ако често въздухът не ви достига или искате да подобрите жизнения си баланс, Спарта разполага с многобройни уреди, които помагат за стимулиране на сърдечно-съдовата дейност и за по-добро кръвообръщение: крос-тренажори, колела-велотренажори, пътеки за бягане и др.

Редовните тренировки ангажират голяма част от мускулите, водят до по-голяма издръжливост и енергия. Съвсем скоро ще забележите, че изкачвате стълбите или бягате на къси разстояние без да се задъхате.

Други фитнес центрове в София

 
Star Club Fit & SPA

Because FIT is the new RICH Точно така-Да си богат, означава да си във форма! Искате перфектно ...още

 
Спортно-оздравителен комплекс Лозенец

Комплексът работи на клубен принцип. Всеки член на клуба има възможност да ползва ...още

 
Спортен Клуб Нео

Спортен Клуб “Нео” е създаден от професионални спортисти през есента на 2011г. Един от ...още

 
Фитнес център Dynamic

DYNAMIC sport place е място със стил, съчетаващо в себе си фитнес и кардио-зали, оборудвани с ...още

 
Orange Fitness

Клубовете Orange Fitness са създадени така, че да доставят уникална услуга от премиум клас ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft