бойни изкуства

Плувен комплекс "Спартак"

arts_blue_line екипировка за бойни изкуства
представяне grey_line

Старите софиянци до ден днешен го наричат Балона, защото най-модерният плувен комплекс в столицата преди близо 50 години е имал само един открит басейн, покриван с балон.

Плувен комплекс "Спартак" израства през 1968 г. на мястото на градското сметище. Построен е за няколко месеца и е открит за Универсиадата в България същата година. През 1976 г. с изграждането на хотел и спортен медицински център ПК "Спартак" се превръща в едно от най-престижните места за тренировка на елитни спортисти в страната. До 1985 г. плувният комплекс е домакин на всички Републикански и Балкански първенства по плуване. За Европейското първенство по плуване през 1985 г. в София комплексът е ремонтиран основно и покрит с уникална за времето си конструкция.

Днес ПК "Спартак" е сред най-елитните спортни бази в страната, след като спортен клуб "Левски" поверява стопанисването и управлението му на "СПАРТА 2000".

Плуване

СИНХРОННО ПЛУВАНЕ
Разнообразие, творчество, виртуозни фигури

Една добре построена композиция представлява равновесие на всички тези елементи, има логическо развитие и създава цялостна картина на водната сцена. Всичко това е съчетано с музика и гарантира истинска наслада за сетивата.

СКОКОВЕ ВЪВ ВОДА
Смелост, красота, изящество

Спорт, който крие много очарование. Изгражда невероятна координация, двигателна култура, дава израз на жаждата за преизвикателство към живота.

ВОДНА ТОПКА
Игра и тактика, скорост и бърза мисъл

Натоварва максимално всички мускулни групи в тялото. Развива бързи реакции. Формира координация и сила, комбинативност и воля за победа в колективната игра. По-време на тренировка горите много енергия. Емоцията и страстта ви карат да забравите умората.

Открити игрища за футбол и тенис

Последно поколение настилки с кварцов пясък и гумени гранули, подходящи за минифутбол и тенис на корт. Осигурено е допълнително осветление, модерни бани и съблекални.

Работно време: 08:00 - 23:00 часа.
Телефон за резервации: 886 59 73, GSM 0897 888 636

Карате

С помощта на сенсей и сенпай ще навлезете в света на бойните изкуства.

Какви са техните предимства?

  • Специфичните координационни движения ще помогнат на тялото ви да придобие истинско съвършенство.
  • Тренировките развиват силата на духа, самоконтрола и самочувствието ви. - получавате максимално натоварване на всички мускулни групи.
  • Редовните занимания с бойни изкуства действат положително върху дихателната, сърдечно-съдовата и нервната системи.
  • Само след няколко трунировки ще усетите неразривната връзка между физическата сила на тялото и скритата позитивна енергия заложена във вас.

Това е възможно само на едно място: Карате клуб "Атлас".

Фитнес

Ако често въздухът не ви достига или искате да подобрите жизнения си баланс, Спарта разполага с многобройни уреди, които помагат за стимулиране на сърдечно-съдовата дейност и за по-добро кръвообръщение: крос-тренажори, колела-велотренажори, пътеки за бягане и др.

Редовните тренировки ангажират голяма част от мускулите, водят до по-голяма издръжливост и енергия. Съвсем скоро ще забележите, че изкачвате стълбите или бягате на къси разстояние без да се задъхате.

Други школи по бойни изкуства в София

 
ФитКидс

Ние знаем, че вие се стремите да дадете на децата си най-добрата основа за успех, ...още

 
Карате клуб "Локомотив"

Карате клуб Локомотив води началото си от 1992 год., когато група ентусиасти, обичащи ...още

 
Айкидо клуб "Айкибудо"

КБИ "Айкибудо" започва да функционира от началото на 2007г. В края на годината ...още

 
Fight & Flow

Зала за бойни изкуства и танци в кв. Витоша. Провеждаме тренировки по айкидо, капоейра, самба ...още

 
Детски клуб към Ориндж Фитнес "Оранжево детство"

Детският фитнес помага децата да израстват здрави, умни и красиви. Клубът е предназначен за ...още

© 2018 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft