плуване

Плувен Клуб "Бриз"

arts_blue_line екипировка за плуване
представяне grey_line

Плувен клуб Бриз е основан през 1997 г. в гр. Бургас. Още със създаването му, неговите цели са ясни и добре очертани – да бъде на върха и да популяризира плуването сред младежта.
Амбициозният екип от треньори и състезатели вече 7 години доказва че мечтите се осъществяват с много желание и труд и ни показва че стига да искаме можем да ги направим от мечти – реалност.
Най-голяма заслуга за това има старшият треньор на клуба г-жа Соня Стойчева, която е отговорна за успехите на състезателите.
Този сайт има за цел да покаже на по-широк кръг от хора, че и в Бургас може да има отлични плувци, които да представят подобаващо България на световната плувна сцена – примерите са красноречиви. Въпреки трудните времена за плуването и спорта в България като цяло, плувен клуб Бриз успява да докаже, че дори от нищо може да се направи много, а с малко може да се постигне всичко.
Да пожелаем много успехи на треньорите и най-вече на състезателите от клуба, по пътя на тяхното реализиране в света на голямото плуване.

Други школи по плуване в Бургас

 
Плувен клуб Метропол

Плувен клуб Метропол ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft