голф игрища

Пирин Голф & Кънтри Клуб

arts_blue_line
представяне grey_line

Задоволете страстта си за голф на Йън Уузнам Голф Игрище!

Намерете своята ваканционна къща в полите на величествената Пирин планина!

Пирин Голф & Кънтри Клуб е международен 5-звезден комплекс, който продава и отдава под наем ваканционни имоти и луксозни търговски площи и управлява голф игрище от международно ниво. Разположен на площ от 150 хектара, в близост до световно известния ски курорт Банско, комплексът предлага уникалната възможност за съчетаване на голф и ски сезон като предпоставка за целогодишна заетост и висока инвестиционна възвръщаемост и полезност за собствениците на имоти.

Нашата основна цел е да Ви покажем удоволстието от игра на голф сред красивата природа на Пирин планина. Предлагаме ви уникални възможности за обучение, които наблягат върху идивидуалността и личната свобода при определяне на темпото на курса. Нашите инструктори ще планират обучението съобразно Вашите умения, желания и цели. Организират се индивидуални сесии, както и уроци в малки групи до четири участници, които позволяват на инструктора да отдели необходимото време на всеки един ученик.

Най-приятното нещо в играта на голф е, че едновременно спортуваш и се наслаждаваш на природата. Точно такава еи възможността, която Пирин Голф & Кънтри Клуб предлага. Разположено в подножението на пленителната Пирин планина, Ian Woosnam голф игрището показва какво означава да се играе голф в планината. Играта на голф се превръща в истинско предизвикателство сред суровия планински терен. Двете голф игрища на комплекса (Ian Woosnam, Pirin Pine) са проектирани така, че да събудят интереса не само на запалените, но и на начинаещите голфъри. Всеки един ще намери по нещо за себе си на терена - без значение дали ще предпочете дългия удар или пък ще следвате игралния път и ще правите чипинг удари.

Почти непрестанният вятър в Разложката котловина влияе върху стратегията и избора на стикове при играта на голф на Ian Woosnam голф игрщето. Всеки, който не съумее да вземе вятъра под внимание, ще се озове в един от многобройните бункери, пръснати из цялото игрище. Общият им брой е около 80 и нито един от тях не може да бъде избегнат лесно. За това повечето голфъри предпочитат по-сигурната стратегия вместо рисковите директни удари.

Естествената топография на ландшафта и леките неравности по грийна правят грийна доста предизвикателен. Нужно е да сте доста проницателни, за да прецените посоката на топката при удар.

Пирин Голф & Кънтри Клуб разполага с предизвикателни голф игрища, които ще тестват вашите умения и ще ви накарат отново да се върнете при нас.

Други в град Банско

 
Пейнтбол за деца от ИМИ СПОРТС

Пролетната ваканция е първия истински свеж полъх на пролетта за много от учениците. Точно за тях ...още

 
Пейнтбол екипировка от ИМИ СПОРТС

Вносител на пейнтбол екипировка, изграждане на пейнтбол игрища, организатор на пейнтбол турнири, ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft