голф

Пирин Голф & Кънтри Клуб

arts_blue_line екипировка за голф
представяне grey_line

Пирин Голф & Кънтри Клуб

Задоволете страстта си за голф на Йън Уузнам Голф Игрище!

Намерете своята ваканционна къща в полите на величествената Пирин планина!

Пирин Голф & Кънтри Клуб е международен 5-звезден комплекс, който продава и отдава под наем ваканционни имоти и луксозни търговски площи и управлява голф игрище от международно ниво. Разположен на площ от 150 хектара, в близост до световно известния ски курорт Банско, комплексът предлага уникалната възможност за съчетаване на голф и ски сезон като предпоставка за целогодишна заетост и висока инвестиционна възвръщаемост и полезност за собствениците на имоти.

Нашата основна цел е да Ви покажем удоволстието от игра на голф сред красивата природа на Пирин планина. Предлагаме ви уникални възможности за обучение, които наблягат върху идивидуалността и личната свобода при определяне на темпото на курса. Нашите инструктори ще планират обучението съобразно Вашите умения, желания и цели. Организират се индивидуални сесии, както и уроци в малки групи до четири участници, които позволяват на инструктора да отдели необходимото време на всеки един ученик.

От разнообразните предложения на Пирин Голф & Кънтри Клуб могат да се възползват всички- от начинаещия до добре подготвения състезател. Тук ще намерите най-модерните и новите тренировъчни уреди, като SAM Putt Lab (първата анализираща и тренировъчна система за пат удари) илисистемата за видео анализ Scope и високо мотивирани голф инструктори, които ще Ви предоставят подробна информация относно съдържанието на курса и Вашето ниво на представяне.

КУРСОВЕ

Предлагаме разнообразие от голф уроци: курсове за начинаещи (курсове за зелена и турнирна карта) и курсове за напреднали (хендикап курс, интензивен ден с PGA професионалиста, курсове за дълга и къса игра, семеен курс, курс за родители и бизнес курс). Курсовете са съобразени с уменията на голф играчите и обхващат седем важни области, които се оценяват, упражнявати подпбряват.

МЛАДЕЖТА

Една от основните цели на Пирин Голф & Кънтри Клуб е популяризирането на голф играта сред децата и младежта в България и постигане на успехи на международно ниво чрез:

  • Подпомагане на личностното развитие на децата чрез развиване на техните умения за концентрация, координация, дисциплина, честност, любезност, умение за работа в екип и маниери на поведение.
  • Подготовка на състезатели и състезателки за женските и мъжките отбори на Пирин Голф & Кънтри Клуб и обширно спортно обучение.
  • Подкрепа на интерес към спорта от страна на младите хора и насърчаване на участието им в национални и международни голф турнири.
  • Подобряване на условията за живот на младото поколение в региона.
  • Налагане и постоянно утвърждаване на голфа в региона и повишаване на одобрението сред населението.
  • Утвърждаване на отбор сред най-добрите в България и Европа.

Други школи и клубове в град Банско

 
Пейнтбол за деца от ИМИ СПОРТС

Пролетната ваканция е първия истински свеж полъх на пролетта за много от учениците. Точно за тях ...още

 
Пейнтбол екипировка от ИМИ СПОРТС

Вносител на пейнтбол екипировка, изграждане на пейнтбол игрища, организатор на пейнтбол турнири, ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft