пейнтбол игрища

Пейнтбол София

arts_blue_line
представяне grey_line

Пейнтбол София е спортен клуб, който организира пейнтбол игри, фирмени турнири, teambuilding програми, рожденни дни и много други спортни и културни прояви.

Пейнтбол София организира пейнтбол игри от 2006 г.
Пейнтбол София е единственият клуб, който разполага с напълно закрит и осветен терен, намиращ се на кръстовището на бул. „Цар Борис III” и Околовръстното и единственият клуб, организиращ както дневни така и нощни пейнтбол битки. По-късно Пейнтбол София придобива и ново открито игрище от типа Speedball, разположено в столичния квартал ”Овча купел”. Със своите размери, тревна настилка и атрактивност на укритията, то е една от най-интересните пейнтбол арени в България. В началото на 2009 Пейнтбол София изгради турнирно airball игрище и се превърна в предпочитаният домакин на различни пейнтбол мероприятия, някои от които с международно участие.
Пейнтбол София започна спонсорирането на български пейнтбол отбор, поставил пред себе си високи цели, привличащ най-много нови членове в редиците си.
Пейнтбол София е представител и дистрибутор за България на фирмите: ThinkBig Paintball Co. Ltd, Tippmann Sports LLC, SEVENTH ELEMENT INC.

Освен с организиране на пейнтбол мероприятия, Пейнтбол София се занимава с продажба и дистрибуция на пейнтбол оборудване, активно подпомага и консултира изграждане на спортни центрове и всички дейности, свързани с пейнтбола.

ОТКРИТ ТЕРЕН
Откритят терен представлява тревно Speedball игрище с размери 50х35м На терена са разположени специални airball бункери, които с различната си форма и подвижност позволяват постоянна промяна на игралната схема. Откритото игрище на Пейнтбол София е подходящо както за любителски игри, така и за провеждането на пейнтбол състезания.

ЗАКРИТ ТЕРЕН
Закритият терен на Пейнтбол София представлява единственото място в София където освен дневен, можете да играете и нощен пейнтбол. Игрището е изградено в огромно хале, намиращо се на кръстовището на Бул. „Цар Борис III” и Околовръстния път. Освен че е осветено, то е и напълно закрито, което го прави идеално място за игра. Със създадената атмосфера, игрището оставя у вас впечатлението, че сте на бойното поле. За пълното усещане допринасят както светлинните ефекти, така и специалното озвучение на игрището. Закритият терен на Пейнтбол София е подходящ за целогодишно организиране на игри.

Организиране на игри: Paintball игри се организират всекидневно с предварителна заявка.

Местоположение на игрищата:
ЗАКРИТ ТЕРЕН - на кръстовището на Бул. „Цар Борис III” и Околовръстния път,
ОТКРИТ ТЕРЕН - комплекс ”Овча купел”, на разклона на комплекса (ул. „Обиколна” , Пазара ) с околовръстния път. Игрището е разположено намястото на бившите оранжерии. Входът е от страната на улица ”Обиколна 98 ”(входа за старите оранжерии),
ГОРСКИ ТЕРЕН - Панчарево

Други пейнтбол игрища в София

 
Пейнтбол Център София

ПЕЙНТБОЛ ЦЕНТЪР СОФИЯ е специално проектирана пейнтбол зала от ИМИ Спортс Еоод и отбор Balkan ...още

 
X Land

Един от най-бързо развиващите се модерни спортове и в същото време най-безопасният сред тях е ...още

 
Пейнтбол Арена София

Играл ли си пейнтбол ? Скочи в екшъна на Пейнтбол Арена ! Предлагаме ти екстремна пейнтбол игра ...още

 
eXtreme Team

Рафтинг приключение Бъдете на гребена на вълните Рафтингът е прекрасен начин ...още

 
"Х-Клуб"

Пейнтбол Пейнтболът е възприет като един от най-популярните, вълнуващи и предизвикателни ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft