пейнтбол игрища

Пейнтбол Пловдив Зала "Тракия"

arts_blue_line
представяне grey_line

Имаме удоволствието да Ви представим пейнтбол зала "Тракия". Едно ново място, подходящо за развлечение и провеждане на тийм билдинг. Нов начин за Вас и Вашите приятели, колеги или служители да „избягате” от атмосферата на работното място за няколко часа и се забавлявате както никога до сега. Разположена на бул. "6-ти Септември" 252, залата разполага с 600? метра Speed Ball терен, уютна зона за зрители и изчакване, съблекалня, безжичен интернет, напитки, аудио-видео кът, безплатен паркинг и зареждане с CO2. Специални светлинни ефекти и озвучение за вечерни игри. Перфектно игрище за игри тип "Capture the flag", "Last man standing" и др. Отправете предизвикателство към Вашата компания или конкуренция и премерете сили на игралното поле.

Стараейки се да предоставим само най-доброто на нашите клиенти, използваната от нас боя е от най-висок клас. Предимство на добрите пейнтбол топчета е, че се пукат по-лесно при попадение в противников играч и има много малка вероятност от отскачане. Пълнежът е плътен и с ярък цвят, позволяващ лесното разпознаване на маркиран играч. Не на последно място трябва да се спомене едно от най-важните предимства на подобен тип пейнтбол топчета, а именно това, че според повечето хора играли на различни места пейнтбол, почустваната болка при оцелване е значително по-малка в сравнение с тази от по-нисък клас.

Пейнтбол Парти
Вече имате възможност да организирате рождения ден на детето си по невероятно забавен и доста нестандартен начин чрез пейнтбол парти.
Когато каните приятелите на Вашите деца, първите притеснения са винаги едни и същи - безопасността. Водещото за Пейнтбол Пловдив е безопасното протичане на всички игри без значение дали играят малки или големи, малко или много хора, гордеем се с факта, че към момента нямаме пострадал играч. Приоритетна цел е всички деца взели участие във Вашето пейнтбол парти да се приберат здрави и читави.
Играта на пейнтбол е незабравимо преживяване за децата, това е все едно да преживеят действия в играните от тях компютърни игри. За младите момчета и момичета усещането да премерят сили с най-добрите си приятели с пейнтбол маркер в ръка е просто върховно удоволствие.

Други пейнтбол игрища в Пловдив

 
Пейнтбол Пловдив

Открийте най-якото предизвикателство в град Пловдив. Най новите и единствени по рода си ...още

 
Спортен Клуб "Пейнтхаус"

Клубът ни е един от малкото в страната, вписан в регистъра за юридически лица с нестопанска ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft