пейнтбол игрища

Пейнтбол Клуб "Фокс"

arts_blue_line
представяне grey_line

Ние се намираме в с. Сенник на 7 км от гр. Севлиево, на 190 км. от София, на 50 км. от В.Търново и на 290 км. от Варна.

Занимаваме се с пейнтбол от 2007 година, като това значи че, организираме тиймбилдиг, пейнтбол рожденни дни с кетъринг, фирменни турнири и пейнтбол игри след предварителна заявка. Разполагаме с ресторант (лятна градина) и с леглова база за 30 човека в село Сенник.

Ако искате да ви оганизираме игра, ще са ви необходими само спортни обувки и желание  да се забавлявате. Другата екипировка ще наемете на място. В играта се допускат лица над 14 г. (по малки от 14 г. само с родителите си). Не се допускат лица в нетрезво състояние.

Екипировка: камуфлажен гащиризон, ръкъвици с протектори, предпазен шлем, оборудван маркер зареден с CO2(достатъчно за 600 изстрела)

Клубът разполага с 24 маркера, игрище за спийдбол 60/40 метра, второ игрище в гора сьс допълнително направени дървени укрития-(4 дка.), 8 бр. радиостанции. Минимален брой топчета за влизане в играта на горския терен 200 бр, което ви осигурява около 3 часа  игра. Можете да закупите допалнително топчета. Имаме възможността да организираме сценарийни игри в гората до 50 човека след предварителна заявка и капаро. Играта се води от съдии,които преди всичко се грижат за безопастността на участниците.

Други в град Севлиево

 
Атлетик Спорт

Фирма “Интеграл 92” е създадена през 1992 г. От 2007 година продължаваме развитието си под ...още

 
Спортен клуб "Файт клуб Севлиево"

Спортен клуб "Файт клуб Севлиево" е основан през 2008 г. с цел популяризирането на бойните ...още

 
Тенис Клуб "Севлиево"

ТЕНИС УЧИЛИЩЕ към ТЕНИС КЛУБ "СЕВЛИЕВО" предлага: Целогодишно обучение ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft