пейнтбол игрища

Пейнтбол България

arts_blue_line
представяне grey_line

Фирмата е известна на обществото като Пейнтбол България

Ние сме първата българска фирма занимаваща се изцяло с организиране на пейнтбол игри, внос на екипировка за този спорт и целенасоченото му популяризиране.
Целта ни е заедно да приобщим младите хора към един спорт позволяващ развитието на бързо и адекватно мислене в екстремни ситуации, създаването на колективни отговорности и зависимости, борба за оцеляване и победа. Пренасочване на вниманието на младежта далеч от насилието, наркотиците и ежедневния ни стрес, изграждането на основни човешки качества.
Задачата ни е да популяризираме и развиваме играта пейнтбол, да съдействаме за създаване на информационна среда за запознаване с естеството на спорта.
Зад гърба си имаме проведени 3 национални турнира.
През 2006 с помощта на Пейнтбол България първият български отбор взема участие в един от кръговете на Европейската верига Centurio в Солун, Гърция.

Между фирмени турнири/Team Building

Фирмата има голям опит в организирането на събития с цел сплотяване на колектива (Team Building), като за по-доброто и пълно обслужване на клиента работи с хотели и спортни комплекси.

Онлайн магазин за поръчки на оборудване и аксесоари

В началото на 2007 година Пейнтбол България отвори електронен магазин за пейнтбол оборудване и аксесоари.

На 1 октомври 2007 година фирмата откри първия по рода си магазин в България за пейнтбол оборудване и аксесоари. Магазинът е и сервизен център на всички модели маркери /пушки/ предлагани от Пейнтбол България.
На адрес: град София, бул. Александър Стамболийски № 55 може да се намери голямо разнообразие на пейнтбол артикули: турнирни и сценарийни маркери /пушки/, облекла за спортен и горски пейнтбол игри, топчета, защитни маски, различни протектори, ръкавици, тактически жилетки и други аксесоари, които можете да видите с очите си и да докоснете с ръцете си!

Работно време от понеделник до събота от 10:00 - 19:00, почивен ден: неделя.

Пейнтбол България е официален дистрибутор на оригинални аксесоари за пейнтбол на:

TIPPMANN PNEUMATICS LLC., TOMAHAWK PAINTBALLS INC., CMC SPORT GMBH. – Maxs, DYE PRECISION INC., INDIAN CREEK , DESIGN INC., BEN TIPPMANN, EMPIRE, EVIL, KEE SPORT, ESTRATEGO, X. O. INDUSTRIES, REAL ACTION PAINTBALL, AMERICAN PAINTBALL SUPPLY, PRO CAPS DIRECT и OPSGEAR®

Открит терен
Игрището е от тип Speedball с размери 50 на 30 м., оградено със защитна мрежа. Подходящо е за игра на отбори от по 3, 5 и 7 души всеки. Укритията са 24 на брой, от различни материали- дърво, автомобилни гуми, строителни материали, други. Битките могат да се наблюдават от втория и третия етаж на закрития терен, който е допълнително обезопасен с предпазни мрежи.
Закрит терен
Теренът представлява изоставен строеж. Интересната му конструкция и раздвиженият му интериор дават възможност за една много реалистична и агресивна игра. На този терен можете да играете независимо от метеорологичните условия и за това е подходящ за целия зимен сезон.

Други пейнтбол игрища в София

 
Пейнтбол Център София

ПЕЙНТБОЛ ЦЕНТЪР СОФИЯ е специално проектирана пейнтбол зала от ИМИ Спортс Еоод и отбор Balkan ...още

 
X Land

Един от най-бързо развиващите се модерни спортове и в същото време най-безопасният сред тях е ...още

 
Пейнтбол Арена София

Играл ли си пейнтбол ? Скочи в екшъна на Пейнтбол Арена ! Предлагаме ти екстремна пейнтбол игра ...още

 
eXtreme Team

Рафтинг приключение Бъдете на гребена на вълните Рафтингът е прекрасен начин ...още

 
"Х-Клуб"

Пейнтбол Пейнтболът е възприет като един от най-популярните, вълнуващи и предизвикателни ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft