други

Парк за приключения "ЛЕДНИЦАТА"

arts_blue_line екипировка за други
представяне grey_line

Местоположение - село Брестница ..още от тук започва магията. Село Брестница е известно с множеството пещери в района, най-известната от които е облагородената пещера "Съева дупка" привличаща по всяка време множество туристи. Село Брестница и околността предлага много приятни маршрути за разходка включващи и еко пътека за тези, за които няколко часа сред природата означават истинска почивка.

От скоро в този район се появи "Viaferra Ледницата"... Звучи почти страховито, но спокойно - Ледницата проявява истинската си ледена същност само през зимата, когато 100 метровата скала се покрива с лед. Основната част на виаферата е изградена именно на тази скала - парапети.. въжета..мостове..стълби. Всичко това са елементи от Viaferrata, но тя като цяло предствлява система от стоманени въжета, по която осигурявайки се (задължително!!! с екипировка, която може да се наеме на място...или ако имате ваша собствена) преминавате по въжен мост над 30 метрова пропаст, интимничите със скалата, захващайки се за парапети и стъпала и почивате за малко на дървена площадка, изградена специално за тази цел в основата на едно дърво...и продължавате напред за да усетите колко сила и енергия можете да вложите още в приключението си..

Имате възможност де изберете няколко маршрута с различна степен на трудност, всеки от които обаче дава възможност на адреналина да се покачи и да ви доведе до усещането, че на моменти изпадате в безтегловност. Усещането е невероятно и поради факта, че Viafera Ледницата е единствената по рода си в България. Любопитството и тръпката обикновенно надделяват ..
И като че ли не остава място за съжаление...

Други школи по други в София

 
Ветроходство и ветроходни приключения "Вятър и Вода" за дeцa

Ветроходство на яз. Искър за деца ЗА ВЕТРОХОДСТВОТО И ДЕЦАТА: Ветроходство за деца вече има ...още

 
Ателие Приказки към LifeBox

Добре дошли в света на приказките! Ателие Приказки е за всички деца в предучилищна възраст, ...още

 
Модул - дискусия за предизвикателствата на родителстването към LifeBox

Трудно ли е да си родител? А лесно ли е да си дете? От какво се нуждае детето в предучилищна ...още

 
Спортен клуб по Водна топка "Левски"

Спортен клуб по Водна топка "Левски" набира деца, умеещи да плуват родени ...още

 
Funtopia

Funtopia е уникално пространство, където всеки може да изпита удоволствието от катеренето и ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft