катерене

Парк за приключения "ЛЕДНИЦАТА"

arts_blue_line екипировка за катерене
представяне grey_line

Местоположение - село Брестница ..още от тук започва магията. Село Брестница е известно с множеството пещери в района, най-известната от които е облагородената пещера "Съева дупка" привличаща по всяка време множество туристи. Село Брестница и околността предлага много приятни маршрути за разходка включващи и еко пътека за тези, за които няколко часа сред природата означават истинска почивка.

От скоро в този район се появи "Viaferra Ледницата"... Звучи почти страховито, но спокойно - Ледницата проявява истинската си ледена същност само през зимата, когато 100 метровата скала се покрива с лед. Основната част на виаферата е изградена именно на тази скала - парапети.. въжета..мостове..стълби. Всичко това са елементи от Viaferrata, но тя като цяло предствлява система от стоманени въжета, по която осигурявайки се (задължително!!! с екипировка, която може да се наеме на място...или ако имате ваша собствена) преминавате по въжен мост над 30 метрова пропаст, интимничите със скалата, захващайки се за парапети и стъпала и почивате за малко на дървена площадка, изградена специално за тази цел в основата на едно дърво...и продължавате напред за да усетите колко сила и енергия можете да вложите още в приключението си..

Имате възможност де изберете няколко маршрута с различна степен на трудност, всеки от които обаче дава възможност на адреналина да се покачи и да ви доведе до усещането, че на моменти изпадате в безтегловност. Усещането е невероятно и поради факта, че Viafera Ледницата е единствената по рода си в България. Любопитството и тръпката обикновенно надделяват ..
И като че ли не остава място за съжаление...

Други школи по катерене в София

 
Funtopia

Funtopia е уникално пространство, където всеки може да изпита удоволствието от катеренето и ...още

 
Спортното катерене за деца "АЗ КАТЕРЯ" с "Мачирски Спорт"

Спортното катерене е един от най-динамично развиващите се и популярни спортове през последните ...още

 
Спортно катерене за деца към "Мачирски Спорт"

"Мачирски Спорт" вече десет години развива своята дейност в областта на планинския ...още

 
Детската академия на науките, изкуствата и спорта

Детската академия на науките, изкуствата и спорта е частна извънучилищна научнообразователна ...още

 
Extreme zone

Има много начини да прекарате добре почивни дни, това че предпочетохте нас ни прави специални. Ние ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft