екстремни спортове

Парк за приключения "ЛЕДНИЦАТА"

arts_blue_line екипировка за екстремни спортове
представяне grey_line

Местоположение - село Брестница ..още от тук започва магията. Село Брестница е известно с множеството пещери в района, най-известната от които е облагородената пещера "Съева дупка" привличаща по всяка време множество туристи. Село Брестница и околността предлага много приятни маршрути за разходка включващи и еко пътека за тези, за които няколко часа сред природата означават истинска почивка.

От скоро в този район се появи "Viaferra Ледницата"... Звучи почти страховито, но спокойно - Ледницата проявява истинската си ледена същност само през зимата, когато 100 метровата скала се покрива с лед. Основната част на виаферата е изградена именно на тази скала - парапети.. въжета..мостове..стълби. Всичко това са елементи от Viaferrata, но тя като цяло предствлява система от стоманени въжета, по която осигурявайки се (задължително!!! с екипировка, която може да се наеме на място...или ако имате ваша собствена) преминавате по въжен мост над 30 метрова пропаст, интимничите със скалата, захващайки се за парапети и стъпала и почивате за малко на дървена площадка, изградена специално за тази цел в основата на едно дърво...и продължавате напред за да усетите колко сила и енергия можете да вложите още в приключението си..

Имате възможност де изберете няколко маршрута с различна степен на трудност, всеки от които обаче дава възможност на адреналина да се покачи и да ви доведе до усещането, че на моменти изпадате в безтегловност. Усещането е невероятно и поради факта, че Viafera Ледницата е единствената по рода си в България. Любопитството и тръпката обикновенно надделяват ..
И като че ли не остава място за съжаление...

Други школи по екстремни спортове в София

 
Ветроходство и ветроходни приключения "Вятър и Вода" за дeцa

Ветроходство на яз. Искър за деца ЗА ВЕТРОХОДСТВОТО И ДЕЦАТА: Ветроходство за деца вече има ...още

 
Extreme zone

Има много начини да прекарате добре почивни дни, това че предпочетохте нас ни прави специални. Ние ...още

 
XRIXTRIX спортни активности за деца

Обучение по сноуборд, скейтборд и кънки за всички възрасти. Индивидуални планове и програми. ...още

 
Boulderland

Boulderland е зала, която ви кара да изживеете тръпката от катеренето по съвсем нов начин. Тук ...още

 
Скейтборд спортен клуб

Клуба е регистриран от група скейтъри които имат за цел да развиват този спорт в България и ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft