приключенски паркове

Парк за приключения "ЛЕДНИЦАТА"

arts_blue_line
представяне grey_line

Местоположение - село Брестница ..още от тук започва магията. Село Брестница е известно с множеството пещери в района, най-известната от които е облагородената пещера "Съева дупка" привличаща по всяка време множество туристи. Село Брестница и околността предлага много приятни маршрути за разходка включващи и еко пътека за тези, за които няколко часа сред природата означават истинска почивка.

От скоро в този район се появи "Viaferra Ледницата"... Звучи почти страховито, но спокойно - Ледницата проявява истинската си ледена същност само през зимата, когато 100 метровата скала се покрива с лед. Основната част на виаферата е изградена именно на тази скала - парапети.. въжета..мостове..стълби. Всичко това са елементи от Viaferrata, но тя като цяло предствлява система от стоманени въжета, по която осигурявайки се (задължително!!! с екипировка, която може да се наеме на място...или ако имате ваша собствена) преминавате по въжен мост над 30 метрова пропаст, интимничите със скалата, захващайки се за парапети и стъпала и почивате за малко на дървена площадка, изградена специално за тази цел в основата на едно дърво...и продължавате напред за да усетите колко сила и енергия можете да вложите още в приключението си..

Имате възможност де изберете няколко маршрута с различна степен на трудност, всеки от които обаче дава възможност на адреналина да се покачи и да ви доведе до усещането, че на моменти изпадате в безтегловност. Усещането е невероятно и поради факта, че Viafera Ледницата е единствената по рода си в България. Любопитството и тръпката обикновенно надделяват ..
И като че ли не остава място за съжаление...

Други приключенски паркове в София

 
Въжена градина "Паяжината"

Въжена градина "Паяжината" е разположена сред дърветата, в конна база ...още

 
"Х-Клуб"

Въжена градина Първият по рода си в България и региона въжен парк, изграден извън горски ...още

 
eXtreme Team

Рафтинг приключение Бъдете на гребена на вълните Рафтингът е прекрасен начин ...още

 
Приключенски парк "Коколандия"

Коколандия вече разполага с цели 5 кръга за малки и големи . Освен 1-ви кръг за малки деца и ...още

 
Парк на предизвикателствата "Дендрариум"

Въжена градина Въжена градина Въжената градина е главната атракция в „Парк на ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft