голф игрища

Мини Голф Клуб "Бумеранг"

arts_blue_line
представяне grey_line

Мини голф

Голф, един от най-престижните и най-бързо развиващите се спортове вече се практикува от над 40 милиона души по целия свят.

Мини голфът е един достъпен вариант, изключително разнообразен и подходящ за всяка възраст. Това е спорт на търпение и дисциплина. Докато се съревновавате вие се забавлявате. Нашето мини игрище е от малкото в закрит вариант. То е в уютна, достъпна обствановка с екзотичен привкус. Разполага с 9 писти, всяка с препядствие, отговарящо на различна трудност. Те са подходящи както за деца над 6 годишна възраст, така и за тинейджъри и разбера се за вас родители.

В забързаното и еднообразно ежедневие, oтделете време на вашите деца. Заповядайте при нас и се забавлявайте заедно. Изпробвайте вашата точност и концентрираност, проверявайте ги периодично и се стремете към съвършенство.

Мини голф клуб "Бумеранг", разполага и с детски кът за най-малките, както и кафе-кът за родителите. Докато децата се забавляват, вие можете да се отдадете на чаша ароматно кафе или чай в компанията на приятели или любимо списание. Можете да се възползвате също и от нашето предложение за организиране на детски партита с нашият кетъринг.

Други голф игрища в София

 
Голф Клуб "България"

Сега вече имаш възможност да установиш това с най-новия голф симулатор в София, който създава ...още

 
BlackSeaRama

Голф игрище BlackSeaRama се намира на 7 километра от гр. Балчик по пътя за Каварна. ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft