йога

Мандала - център за цялостна трансформация

arts_blue_line школи по йога
представяне grey_line
Студио „Йога Мандала“ е създадено през 2007 година с цел да предостави безопасно и свещено пространство за духовна и физическа практика. След като 7 години служихме на личната трансформация на всички прекрасни същества, които прекрачиха нашите врати, ние усещаме, че е дошло време за промяна. Една съвсем естествена крачка в нашата еволюция, която ще ни даде възможност да се разширяваме заедно с Вселената. Тази промяна е свързана с преместването в ново, значително по-голямо от сегашното пространство, което нарекохме Център за цялостна трансформация Мандала.

В разширеният център предлагаме палитра от терапии, енергийно лечение, хомеопатия, йога и други практики, свободно дишане, дерматология, консултация по живо хранене, психотерапия, съзнателни забавления, музикални прояви, изкуство и други дейности, допринасящи за нашето развитие като съзнателни Съ-Творци.

Ние вярваме в неограничения човешки потенциал и виждаме всеки като вече напълно реализирано същество. Това ни помага в изграждането на това безопасно и добронамерено пространство, в което всеки е себе си, в което не съществува критика и надпревара.

Йога за децa

Заниманията с деца са под формата на игра, асаните са с имена на животни и растения и те истински се забавляват, развиват себе си, въображението си, концентрацията, самодисциплина, упоритост, издръжливост и много други качества. Стягат се и се разтягат различни групи мускули. Оформя се мускулатурата на цялото тяло. Развиват се мускулите, които поддържат гръбначния стълб изправен, децата придобиват естествен изправен стоеж. Засилва се имунната система и защитните сили на организма. Дихателните практики оформят белите дробове и увеличават притока на прана (жизнена енергия) в организма. Има упражнения, които предпазват от гръбначни изкривявания и лекуват такива. Изпълняват се и упражнения за очите. Изучават се и практики за усъвършенстване на тялото и духа.

Магазин:
  • Постелки за йога
  • Авторски бижута
  • Дрехи за йога
  • Книги
  • Суперхрани
  • Бахови есенции

Други магазини за йога в София

 
INTERSPORT

INTERSPORT е представен в България от фирма Дженко България ЕООД - дъщерна фирма на Fourlis ...още

 
NIKE Only Store & Outlet, Sofia

Първият по рода си Nike PS Evolution магазин в България с футболна насоченост се намира в ...още

 
SLS

SLS - Sport Life Style SLS – верига спортни магазини, специализирана във внос ...още

 
СПОРТ ДЕПО София

Sport Depot е най-голямата верига магазини за спортни стоки в България. Единственото място, в ...още

 
Аутлет Магазин Adidas

Девизът на компанията аdidas е – „Невъзможното е възможно!”. Движение напред, ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft