Летни лагери - ОХО тим

arts_blue_line
лагери > летни > Лозенец
представяне grey_line

От създаването си ОХО тим се стреми да привлече все повече и повече деца и тийнейджъри, към спорта. Първият лагер, с малка група деца проведохме през септември 2001 година. Целта ни бе, чрез сърфа и морето да създадем от тази група деца един отбор, един тим, група приятели, които да споделят радостта от спорта. Да ги отдалечим максимално от улиците и кафенетата на града и да ги научим да обичат природата, да разчитат един на друг.... И успяхме!

Те също ни научиха на доста неща най-ценното, от които е, че децата имат нужда от внимание и приятели, от нас, от това някой да ги накара да обичат спорта, планината и морето, и това ни мотивира в нашата работа.

Сърф (Летни) лагери

Развитието на технологиите и материалите за производството на уиндсърф екипировка направи възможно обучението по уиндсърф и при децата. Олекотените детски ветрила, по-широките и стабилни дъски улесняват значително усвояването на техниката на управление на уиндсърфа дори и за най-малките.

Уиндсърфът е спорт развиващ и укрепващ хармонично мускулатурата на тялото. Провеждането на заниманията на морския бряг, влияят положително на здравословното и физическо развитие на децата. Основните понятия и принципи на ветроходния спорт изучавани в курсовете по уиндсърф допринасят за развитието на комбинативното мислене и въображението на децата.
Сърф лагерите на ОХО тим се провеждат от 1 юни до 30 юли и от 20 август до 15 септември.

Планински лагери

Какво по-хубаво и вълнуващо от това да опознаеш планината. Нейната красота, магнетична сила, тайнственост, приветливост. А богатството да я обикнеш? Богатството да вдишаш чистия въздух, да усетиш енергията, с която те зарежда. Това е любовта към планината, която остава в децата след като прекарат известно време сред природата, като покорят първия връх, като се сблъскат и преодолеят поредната трудност. Приятелите, които срещаме там остават приятели за цял живот. Планината ....... тя ни прави по-добри!

Планинските лагери на ОХО тим се провеждат от 1 юни до 15 декември. През лятната ваканция организираме едноседмични лагери, в останалото време едно и двудневни екскурзии.

Други в град Лозенец

 
Водолазен клуб "Z-DIVING"

Водолазен клуб "Z-DOVING" провежда курсове по системата CMAS Водолаз - една, две и три звезди ...още

 
Спортна школа "Ангел Дайверс"

Тренировъчната база на хотел "Лалов Егрек" се вписва в авангардния замисъл на ...още

 
Сърф училище ОХО

Сърф училище Базите на сърф училища ОХО се намират в: курортно селище Лозенец - в ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft