ЛЕТНИ езикови ваканции в Швейцария и Австрия

arts_blue_line
лагери > езикови > София
представяне grey_line

Summerly International Learning

Създадохме този бутиков център за образователно развитие и езикови и спортни ваканции с основната цел да консултираме родителите на всяко дете в избора на най-добрата езикова, образователна, спортна или ваканционна програма.

Всяка образователна и спортна дестинация и избрана с изключително внимание. Всяка програма е създадена и обмислена до най-малките детайли, за да комбинира първокласно езиково обучение и спортни и развлекателни дейности в перфектен баланс. Целта ни е да дадем възможност на всяко дете да се включи в пълноценна програма за обучение и развитие, която да  разшири не само езиковите му и спортни познания и умения, но и да разбуди любопитството към нови култури и да разшири кръгозора му.

Създадени за ученици от 8 до 18 години,  нашите спортни и образователни ваканционции за зимните, пролетните и летни ваканции на 2013 година, съчетават първокласно езиково обучение с любими спортове в Европа!

Institut auf dem Rosenberg AG и ARIANA AG предлагат езикови ваканции за всички нива (от начинаещи до напреднали) с английскинемски и френски език, както и (в зависимост от локацията на курса) уроци по математика и физика (на немски).Предназначени са за деца и младежи от 8 до 20 години.
Занятията се провеждат в малки групи (до 12 ученика) с акцент върху солидната езикова подготовка и умения, в комбинация със спортни дейности и отдих, подходящи за всяка възрастова група. Езиковите ваканции на ARIANA са идеални за ученици, които искат да преживеят незабравима, активна лятнаваканция, както и за тези, които искат да подобрят академичното си представяне в училище. Летните езикови ваканции са много подходящи и за тези, които искат да се подготвят за последващо обучение в бординг училище.


Летните езикови курсове се провеждат в AROSA (Швейцария), SEEFELD/TYROL (Австрия) и ST. GALLEN (Швейцария), като всеки курс има определени цели за образователно развитие. Провеждат се през лятото на 2013г. на дву – или триседмична база и предлагат пълен пансионан, образователни и спортни дейсности.

Други езикови лагери в София

 
​Summerly представя Л​етни езикови ваканции със спорт, испански или английски език в Испания

Juniors от 8 до 14 години ​ Престой от 1 седмица: 2 - 8 юли 2017 9-15 юли 2017 16-22 юли ...още

 
Английски, спорт и походи на Витоша с Cosmos Sport

АНГЛИЙСКИ, СПОРТ И ПОХОДИ НА ВИТОША – при нас децата са ЩАСТЛИВИ!    ...още

 
Extreme English Summer Club - лятно езиково приключение за деца

Лятно езиково приключение за деца 7 – 13 години с преподаватели от Великобритания, с много ...още

 
Летни лагери на Мери Итън

Летните лагери на Мери Итън са великолепна поредица тематично разработени градски лагери, които ...още

 
Лятна езикова ваканция във Вашингтон

Градът Лийсбърг е малък исторически град, разположен в непосредствена близост северозападно от ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft