бойни изкуства

Кунг Фу Школа Русе

arts_blue_line екипировка за бойни изкуства
представяне grey_line

Детските групи по Винг Тсун към BWTA, предлагат обучение чрез класически програми за деца, съпроводени с развитие на физическото и психологично състояние на малчуганите. Тренировките по бойни изкуства в ранна детска възраст допринасят за баланс в поведението, овладяване на агресията, развитие на редица физически качества – сила, издръжливост, гъвкавост, баланс и координация. Децата стават по-дисциплинирани, по-смели и решителни.

Тренировките протичат под формата на игровия метод, като положителния заряд допринася за по-ефективното възприемане на информацията от децата и води до преобразуването и в полезни навици и качества. Обучението в детската група Кунг Фу Кидс включва изучаване на основни принципи за самоотбрана, правилна моторика при изпълнение на различни удари с ръце и крака, упражнения за увеличаване на общата сила и издръжливост. Във всяка тренировка присъстват упражнения за огъвкавяване на цялото тяло, стимулиране на правилна позиция на гръбнака и увеличаване на концентрацията чрез изпълнение на първата форма във Винг Тсун - Сю Ним Тао.

Обучението е разделено в 12 детски степени (KidsDegree), в които се усвояват основни умения за тайминг, сенсетивност, дистанция, посока и сила. Те дават добра основа на детето, за да продължи да изучава бойното изкуство Винг Тсун и в тийнейджърска възраст. Периодично се провеждат изпити, на които се преценява дали трениращия е придобил основните умения за дадената степен и е готов да продължи в по-горно ниво.

Други школи по бойни изкуства в Русе

 
Ушу към BMST Kids

СПОРТНО УШУ Заниманията по спортно ушу се провеждат във вторник и петък от 18:00 до 19:15. ...още

 
Спортен клуб Калагия

Дейности: Развива УШУ и Тайчи - спрт на бъдещето и древно китайско изкуство на ...още

 
Спортна школа "ВингТчун"

Детска Самоотбрана - ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ СТРАХА ЧРЕЗ РАЗИГРАВАНЕ НА РОЛИ Новите програми ...още

 
Карате клуб "Камае"

Клубът записва деца и възрастни за подготовка по спортно карате, самозащита  за ...още

 
Спортен Клуб "Бушидо"

Kлубът е създаден през 1988г. в гр. Русе от г-н Велизарий Димитров, който за пръв път в града ...още

© 2020 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft