конни бази

Конна база "Тирон"

arts_blue_line
представяне grey_line

Конна база "Тирон" е създадена през 2007 год. за да превърне нашите мечти и желания в реалност.  Ето че сега Ние Ви каним  за да споделим с Вас нашият живот и нашето ежедневие сред конете и природата. Тя се намира близо до столицата и достатъчно далеч от натовареното и напрегнатото ежедневие.

Kонният спорт като най-приятен начин за релакс и самодисциплина.

Конете са едни от най-интелигентните животни в царството на природата. Връзката им с хората датира от много древни времена.

В нашата база конете се наслаждават на свободата пуснати на воля в падока, също така получават  постоянно внимание и грижи, което е нашият начин да общуваме с тях.
Базата разполага с открит манеж, където се провеждат тренировки по езда и обучение на конете, прескачане на препятствия. Създадените от нас условия гарантират безопасността както на обучаващите се, така и на конете.

Нашите коне са добре обучени и въпреки че всеки един от тях има свой собствен характер ние както и нашите ученици намираме общ език с тях.
Отглеждането на конете изисква много грижи, време и подходящи условия. Важно изискване в нашата конна база е поддържане на ежедневна хигиена. Това е задължително условие за спокойствието и доброто физическо състояние на четириногите. Затова и боксовете в конюшнята се почистват ежедневно.
Самите коне също се нуждаят от ежедневни грижи: почистване на копитата, разресване с четка, разресване на опашката и гривата, почистване на носа и очите, което се извършва много внимателно.

Други конни бази в София

 
Спортна София - 2000

Конна база Конната база е разположена в парк “Борисова градина” на ...още

 
Конна база Драгалевци

Конна база Драгалевци се намира сред чудната природа на Витоша.  Имате уникалната ...още

 
Конна база "Балкан"

Конна база гр. Етрополе предлага обучение по езда за начинаещи и напреднали. Тук можете да ...още

 
Клуб по конна езда Бистрица

Клубът се намира в село Бистрица на 30 минути от центъра на София в прохладните поли на ...още

 
Конна База "Братя Пейнови" - ВК "Тангра"

Ваканционен Комплекс "Тангра" ООД има за цел да обедини удоволствието от ездата с ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft