езда

Конна база "Тирон"

arts_blue_line екипировка за езда
представяне grey_line

Конна база "Тирон" е създадена през 2007 год. за да превърне нашите мечти и желания в реалност.  Ето че сега Ние Ви каним  за да споделим с Вас нашият живот и нашето ежедневие сред конете и природата. Тя се намира близо до столицата и достатъчно далеч от натовареното и напрегнатото ежедневие.

Kонният спорт като най-приятен начин за релакс и самодисциплина.

Конете са едни от най-интелигентните животни в царството на природата. Връзката им с хората датира от много древни времена.

В нашата база конете се наслаждават на свободата пуснати на воля в падока, също така получават  постоянно внимание и грижи, което е нашият начин да общуваме с тях.
Базата разполага с открит манеж, където се провеждат тренировки по езда и обучение на конете, прескачане на препятствия. Създадените от нас условия гарантират безопасността както на обучаващите се, така и на конете.

Нашите коне са добре обучени и въпреки че всеки един от тях има свой собствен характер ние както и нашите ученици намираме общ език с тях.
Отглеждането на конете изисква много грижи, време и подходящи условия. Важно изискване в нашата конна база е поддържане на ежедневна хигиена. Това е задължително условие за спокойствието и доброто физическо състояние на четириногите. Затова и боксовете в конюшнята се почистват ежедневно.
Самите коне също се нуждаят от ежедневни грижи: почистване на копитата, разресване с четка, разресване на опашката и гривата, почистване на носа и очите, което се извършва много внимателно.

Други школи по езда в София

 
Детската академия на науките, изкуствата и спорта

Детската академия на науките, изкуствата и спорта е частна извънучилищна научнообразователна ...още

 
Extreme zone

Има много начини да прекарате добре почивни дни, това че предпочетохте нас ни прави специални. Ние ...още

 
Ездови клуб Валдемар-Хорсис

Ездови клуб Валдемар-Хорсис е с дългогодишен опит в обучението по езда както на напреднали, така и ...още

 
Спортна София - 2000

Конна база Конната база е разположена в парк “Борисова градина” на ...още

 
Конна база Драгалевци

Конна база Драгалевци се намира сред чудната природа на Витоша.  Имате уникалната ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft