тенис кортове

Конна база "Сивек"

arts_blue_line
представяне grey_line

Конна база Сивек е новопостроен и модерен комплекс открит в края на 2007 г. Базата ни е проектирана съобразно всички норми за хранене, поене и хуманно отношение към животните и разполага с 6 бокса, 12 полубокса, баня за коне и стая за амуниции.

На разположение на нашите гости са два пясъчни манежа за езда – голям и малък, 14 ездитни коня и едно пони. Предлагаме на нашите клиенти възможност за езда в манеж, планинска езда и езда в галоп. Обучението и ездата са под контрола на квалифициран инструктор. Освен това ние организираме от еднодневни до три и петдневни преходи с водач. Конете са селектирани така, че да задоволяват желанията на всички категории ездачи – от начинаещи през напреднали до опитни ездачи. В конна база Сивек осигуряваме пълна екипировка за езда: каска, гамаши, нагайка и дъждобран и предлагаме застраховка на всички наши клиенти.

Уникалното местоположение на конна база СИВЕК предлага възможности за конна езда и релакс сред природата. Ние сме разположени в подножието на Западните Родопите, в красивият планински град Велинград.

Езда

Конна база „СИВЕК“ предлага услугите на професионален инструктор по езда подходящ за начинаещи и средно напреднали ездачи.

Тенис Кортове

На 20.07.2010 бе официалното откриване на единствените кортове с червена настилка (шамот)във Велинград. Двата корта са част от конна база "СИВЕК". Очакваме Ви!

ATV под наем

Други в град Велинград

 
Картинг писта Велинград

Пистата Картинг писта Велинград е с много интересна и изключително технична ...още

© 2023 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft