конни бази

Конна База Кичево

arts_blue_line
представяне grey_line

Конна база Кичево, Варна, се намира само на няколко километра от Варна и предлага чудесна възможност за спортна езда и разходки на кон за деца.

Уроци по конна езда за деца
Конната база е разположена до гориста местност в с. Кичево, Варна, и разполага с открит и закрит манеж за тренировки по конна езда за деца. Тренировките се извършват с инструктор по специално определена програма, съобразена с възрастта и опита на ездача. Дори и деца, които никога не са яздили кон, могат да започнат тренировки в конната база, като закритият манеж дава възможност за уроци по всяко време на годината.

Конната езда е не просто спорт; тя е приятелство и общуване с коня. Ние ще научим Вашето дете на това – да общува с животните не само „на седлото”, но и „на земята”.

Ако Вашето дете открие, че конната езда наистина му харесва, можете да закупите клубна карта за различен брой посещения, при което цената на 1 посещение е значително по-ниска.

Разходки с кон сред природата за деца
Разходките на кон сред природата на с. Кичево, Варна, са истинско приключение за всяко дете. Разходките могат да бъдат индивидуални (1 дете + инструктор и родители) или групови (до 3 деца + инструктор и родители).

Самите разходки могат да бъдат кратки (30-40 мин.) или дълги (1,5 - 2 часа), а маршрутите са приятни и живописни във всеки сезон от годината.

Разходките на кон са подходящи за семеен излет, изненада за Вашето дете или подарък за рожден ден. За децата с клубни карти за конна езда има 20% отстъпка от цената на разходките с кон.

Посетете ни
Винаги сте добре дошли да ни посетите в работните дни (вижте актуално работно време в нашия сайт), да разгледате конната база в с. Кичево, Варна, да се запознаете с нашите коне, кучета и други обитатели на базата.  Ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси.

Други конни бази в Варна

 
Конна база "Борисови"

Семейство Борисови, с удоволствие предлага място, където хората могат да се порадват на ...още

 
Детски център за езда "Пониленд"

Пониленд предлага уроци по езда за деца и възрастни, разходки сред природата на кон или пони, ...още

© 2022 Kids Dreams Ltd. Всички права запазени.

design DO      development TaraSoft